Baraj Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 1 Temmuz 2018 : 11:10
1

Bilindiği üzere Med Yapım ve Yağmur Ünal yeni sezon için kolları sıvadı. Yeni projenin adı Baraj olarak belirlendi. Dizinin kadrosu net bir şekilde belli değil lakin baş rollerinde Öykü Gürel’e teklif götürüldüğü duyuruldu. Diğer taraftan dizinin nerede çekildiği ve dizi setinin hangi şehrimize kurulacağı da merak edilmeye başlandı. Baraj Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Reytingleri beklentilerin altında olup final yapan Dolunay dizisiyle Öykü Gürel’i tanımıştık. Güzel oyuncu şimdi yeni sezon dizisi olan Baraj dizisinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Haber netlik kazanmasa da güzel oyuncunun teklifi değerlendirdiğini biliyoruz.

Dolunay dizisi Ferit (Can Yaman) ve Nazlı’nın ( Öykü Gürel)çeşitli tesadüflerle yakınlaşması sonucu gelişen aşk hikayesini anlatan bir sezon dizisiydi. Dolunay dizisinden sonra baraj isimli yeni bir dizide Öykü Gürel’i yeniden görebiliriz. Baraj dizisi oyuncu kadrosu hakkında çalışmaların devam ettiğini biliyoruz. Cast çalışmaları büyük bir özveri ile sürüyor. Diğer taraftan dizinin mekan seçiminin de devam ettiği gelen bilgiler arasında.

[kirmizitext]Baraj Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri? Kim Kimdir? için tıklayınız[/kirmizitext]

Lakin Baraj dizisinin İstanbul’da çekilebileceği gelen haberler arasında . Dizi setinin yeri şuan için gizli tutuluyor. Sezona doğru bilgiler netleşecektir. Bizi takipte kalın, en hızlı ve doğru bilgilerle haberlerimiz güncellenecektir. Sizce Baraj dizisi tutar mı? Dolunay dizisi gibi reytingler düşük mü olur?

Comments are closed.