Ateşe Koşanlar Dizisi Bir Uyarlama Mı?


Güncelleme: 11 Ocak 2019 : 18:17
0

Ateşe Koşanlar dizisinin son senelerin adından en çok söz ettiren uyarlamalarından biri olacağı tahmin ediliyor. Bu dizinin ayrıca incelenmesine geçilmeden önce ülkemizde dizi piyasasında ses getiren birçok yapımın uyarlama olması tepki toplamaya başlamıştır. Daha özgün ve içimizden senaryoları görmek isteyen seyircilerin bu tip yapımlardan kesinlikle memnun olmadığı da belirtilmelidir. Bu tepkilere rağmen yine de en çok reytingi alan yapıtlar uyarlamalardır.

Oyuncu Kadrosu ve Kanal Hakkında Açıklama

Farah Zeynep Abdullah ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un başrolleri paylaşacağı bu dizi dahilinde oyunculukların göz dolduran bir seviyeye sahip olduğu net olarak görülmektedir. Özellikle Chicago Fire isimli yabancı dizinin izleyicileri bu yapımı dikkatle beklemektedir.

İzmirli 5 kadının hayat hikayesi üzerine odaklanacak olan bu dizide kadınların güçlü kalış mücadelelerine şahitlik edebilirsiniz. Fox TV kapsamında dizilerin yayına girdiği hafta reytinglerde yüksek bir yere oturması beklenmektedir. Bu nedenle gerekli reyting ilk haftalarda yakalamazsa başarılı diğer birçok yapıt gibi yayından kısa sürede kaldırılabilir.