Arka Sokaklar Hüsnü Yeni Sezon Kiminle Evlenecek?


Güncelleme: 15 Eylül 2017 : 22:27
4

Arka Sokaklar yeni sezona merhaba dedi. Yeni hikayeler ve yeni karakterle yeni sezon startını veren Arka Sokaklar akıllarda soru işaretleri de bırakmadı değil. Yeni sezonda Hüsnü’nün maceraları olmayacak mı? Hüsnü kimseyle evlenmeyecek mi? Yoksa yeni bir eş adayı ile yine Hüsnü’nün komik hikayeleri devam edecek mi?

Yeni sezona start veren Arka Sokaklar bir çok değişiklikle ekranlara geldi. Mesut’un özel görevle Doğu’da olması, tabi Suat’ın ölümü, yeni karakterlerin diziye dahil edilmesi ve daha bir çok ayrıntı. Tüm bu değişiklikleri gören izleyicinin aklına bir soru da geldi. Acaba Hüznü yeni sezonda evlenecek mi?

Aldığımız bilgilere göre bu hususun yapım ekibi tarafından düşünüldü. Şuan için konunun sadece masada olduğu ve düşünme aşamasında bazı ayrıntıların gözden geçirildiği söyleniyor. Hikayenin özüne zararvermeden Suat benzeri bir karakterin ilerleyen bölümlerde diziye dahil edilmesi düşünülüyor.


Arka Sokaklar 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular Kimler?


Tabi bu durum yapım ekibini düşündürmekte. Eğer diziye dahil olacak olan oyuncu suat etkisi yapmaz ise bu durumun diziye zarar vereceği algısı ağır basıyor. Bakalım ilerleyen bölümler Hüsnü evlenecek mi? Hüsnü’nün evleneceği karakter kim olacak? Hep birlikte görecez.

Peki siz Hüsnü’nün evlenmesini ister misiniz? Diziye yeni bir Suat karakteri girmeli mi? Konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

4 YORUMLAR

  1. Kesinlikle suatın yerini birinin doldurmasına uğraşılmamalıdır.ben kaçırmadan izliyorum hüsnüyü her o goncayla gördüğümde sinir oluyorum olmaz tutmaz böyle olursaa.şart mı yani hüsnünün hayatına yeni birinin girmesi çok saçma

  2. Kesinlikle bakmam şu zamana kadar hiç bir bölümünü kaçırmadım suat çoban ın yerıne başka bıri olmaz sorry

Comments are closed.