ARKA SOKAKLAR DİZİSİNE 2 YENİ OYUNCU !


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 11:39
0

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ’NİN YENİ OYUNCULARI KİM?

Kanal D’nin; yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu ise Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar dizisi ‘Arka Sokaklar kadrosuna Elvin Aydoğdu ve Osman Albayrak dahil oldu. Kanal D nin yılların eskitemediği bir çok yapıma kafa tutan dizisi  Arka Sokaklar bu Cuma günü 500.bölümü ile ekranlara çıkacak. Yeni bölümünde ekranlara iki yeni oycusuyala çıkacak olacak Arka Sokaklar dizisi izleyicisini bir hayli meraklandırmakta.

Elvin Aydoğdu Kimdir?

Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Ardından İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu Elvin Aydoğdu Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Amerika Birleşik Devletleri New York’ta William Esper Acting School’da oyunculuk eğitimi almıştır.Paramparça oyuncuları kadrosunda yer alan Elvin Aydoğdu dizide Derya karakterini canlandırmıştır.Daha önce Asi, Karayılan, Parmaklıklar Ardında, Balkan Düğünü gibi projelerde yer alan Elvin Aydoğdu İstanbul doğumludur.2017 yılında Tunca Mimarlık Ofisi’nin sahibi İş Adamı Adil Tunca ile evlenmiştir.

Elvin Aydoğdu Hangi Rolle Ekranlara çıkacak?

Elvin Aydoğdu Arka Sokaklar dizisinde acil servis doktoru ‘Ebru’ karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Elvin Aydoğdu Ebru karakteriyle 500.bölümde ekranlara çıkacak.

Osman Albayrak Kimdir?

Osman Albayrak, 1977 yılında İzmit’te doğmuştur.Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.2003 yılında oyunculuk kariyerine adım atan Osman Albayrak; Serseri, Köpek, Adak, Makber ve Yeter dizilerinde rol almıştır.
TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Batuhan karakterini canlandırmaktadır.Osman Albayrak’ın rol aldığı diziler,sinema filmleri şunlardır; Yeter, Aşk zamanı, Makber, 72. Koğuş (sinema) Kurtlar Vadisi Terör(Sinema) Kurtlar Vadisi Pusu, Eşref Saati, Kilit (Sinema) Eşref Saati, Adak, Köpek, Serseri, Sırlar Dünyası ve Kahır (Sinema). Aşk ve Ceza adlı dizinin yönetmenliğini de yapmıştır.

Arka Sokaklar Dizisinde Osman Albayrak Hangi Rolle Ekranlara Çıkacak?

Osman Albayrak Arka Sokaklar dizisinde özel harekatçı Ekrem Karaca karakteriyle ekranlara çıkacak.Şimdi bütün gözler Arka Sokaklar dizisinin 500.bölümüne çevrildi. Arka Sokaklar dizisi Cuma akşamları izleyicisiyle buluşacak.