ARKA SOKAKLAR DİZİSİNE İKİ YENİ OYUNCU KATILDI!


Güncelleme: 22 Mart 2019 : 02:00
0

13.yılına giren ve başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Özlem Çınar, Alp Korkmaz gibi oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar dizisine iki yeni oyuncu dâhil oldu. İşte detaylar..

ELİF ÇELİKCAN

Tiyatro oyuncusu Elif Çelikcan’ın Arka Sokaklar dizisine 510.bölüm itibariyle katılması bekleniyor. Dizide, tuttuğunu koparan bir avukata hayat vereceği söyleniyor. Oyuncunun daha çok tiyatro oyunları sergileyerek ön plana çıktığı anlaşılıyor.

FERDİ ALVER

Ferdi Alver’in de, yapıma Elif Çelikcan’la aynı bölüm katılacağı söyleniyor. Onun da dizide, zengin bir iş adamı olan “Asaf” karakteriyle ön plana çıkması planlanıyor. Şimdi Ferdi Alver kimdir? Açıklayalım.

FERDİ ALVER KİMDİR?

1984 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Lisans eğitimini 2001 ve 2006 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. 2007 ve 2010 döneminde Kent Oyuncuları tiyatro sahnesinde görev yapmıştır. Sonrasında, 2010 ve 2018 arasında ise İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda rol almıştır. Aynı zamanda 2017 ve 2018 yıllarında Kent Tiyatrosu’nda da bazı oyunlarda sahne almıştır. Dizi oyunculuğuna ise 2004 yılında başrolünde Berna Laçin ve Mustafa Uğurlu’nun bulunduğu Bir Dilim Aşk isimli diziyle adım atmıştır. 2005 yılında Güz Yangını isimli dizide rol almıştır. Son bulunduğu dizi Erler Film yapımı olan ve halen yayınlanmakta olan İkizler Memo Can dizisi olmuştur. Pek çok reklam filminde boy göstermiştir. Oynadığı birkaç sinema filmi de mevcuttur.