Arka Sokaklar Meryem Kim? Demet Gül Kimdir? Kaç Yaşında?


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 18:23
0

Kanal D Cuma akşamları yayınlanan rekortmen polisiye dizisi Arka Sokaklar’a yeni bir oyuncu dahil oldu. Dizinin 14 Aralık Cuma günü yayınlanacak 499. bölümünde Demet Gül, Meryem karakteriyle Arka Sokaklar‘a katılıyor.

Hüsnü Çoban‘ın mahallesine taşınan yeni komşu Meryem’i canlandıracak olan Demet Gül kimdir?

Arka Sokaklar dizisine yeni katılan ünlü oyuncu Demet Gül kaç yaşında? Daha önce hangi dizilerde rol aldı?

DEMET GÜL KİMDİR?

19 Nisan 1982 yılında Almanya Stuttgat’ta dünyaya geldi. Koç burcu olan Demet Gül 36 yaşında. 58 kilo olan Demet Gül’ün boyu ise 1.64. Baba tarafından aslen Trabzon anne tarafından ise aslen Giresun Şebinkarahisar’lıdır.

ULAN İSTANBUL İLE TANINDI

Falckenberg Schule München Sahne Sanatları Performans Bölümü mezunu olan Gül, 2014 yılında Ulan İstanbul dizisinde canlandırdığı Maşuka karakteriyle tanınmaktadır.

2016 yaz sezonunda başlamış olan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Tuval karakterini canlandırmış ve dikkatleri üzerine çekmiştir.

Demet Gül, Arka Sokaklar dizisinde Meryem karakterini canlandıracak.

Demet Gül kim? Demet Gül kaç yaşında? Demet Gül nereli? Arka Sokaklar Meryem kim? Arka Sokaklar Meryem gerçek adı ne? Arka Sokaklar Meryem hangi dizilerde oynadı? Demet Gül hangi dizilerde rol aldı? Demet Gül yaşı kaç? Demet gül boyu kaç? Demet Gül nereli? Arka Sokaklar Meryem nereli?

HANGİ FİLMLERDE ROL ALDI?

Demet Gül kariyeri boyunca, The House in the Envelope, 8 Saniye, Vergesst Mich Nicht, Küçük Esnaf, Müthiş Bir Film, Maide’nin Altın Günü, Almanya-Welcome to Germany gibi yapımlarda rol aldı.

İŞTE ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Kendi yazdığı senaryoları da bulunan Demet Gül’ün rol aldığı tiyatro ve opera oyunları ise; Kanakstar, La Traviata, Der Wolf İst Tot, Battle of the Teutoburg Forest, Abduction from the Seraglio, Down Understanding, Hands Around, A Dream Play, Urteile.

ARKA SOKAKLAR

Erler film prodüksiyonu olan Arka Sokaklar’ın yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Orhan Oğuz oturuyor. Dizinin senaryo yazarlığı Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul birlikte kaleme alıyor. Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan gibi isimler yer alıyor.