Arka Sokaklar 2017-2018 Sezonu Nerede Çekilecek? Dizi Seti Nerede Kurulacak


Güncelleme: 13 Eylül 2017 : 08:32
1

Arka Sokaklar 12. Sezon nerede çekiliyor? Arka Sokaklar 2017-2017 çekimleri nerede yapılıyor? Arka Sokaklar nerede çekiliyor 2017 2018?

12.sezonu ile ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonda çekim yerlerine yenileri de ekleniyor. İstanbul’da dış çekim sahnelerinde genellikle Taksim gibi kalabalık semtler kullanılırken bu sene Mecidiyeköy civarlarında da çekim yapılacağı iddia ediliyor.

Arka Sokaklar’ın 2017-2018 sezonunda da iç mekanda bulunan çekimlerinin İstanbul Emniyet Müdürlüğünde yapılması bekleniyor. Hem gerçekçiliği arttırmak hem de sezonlardır devam eden geleneği bozdurmamak için Arka Sokaklar dizi ekibinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile anlaşmasının uzatılacağı ve yeni sezon çekimlerinin de orada yapılacağı söyleniyor.

Arka Sokaklar dizisinin çekimleri 12. Sezonda da İstanbul ilinin farklı mekanlarında yapılacak. Dizide oyuncu ve figüran kadrosunun fazla olmasından dolayı yüksek maliyetli olan mekanlarda yapılacak çekimler tercih edilmiyor.

Bu nedenle dizi için daha düşük bütçeli yerler keşfedilmeye çalışılıyor. Sokakta yer alacak sahneler için hızlı bir set ortamı kuruluyor ve çekimler hızlı bir şekilde yapılıyor.

Taksim bölgesinde yapılan çekimler için ise gecenin geç saatleri seçiliyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğünde yapılan çekimler için de Emniyet Müdürlüğünde yoğunluğun en az olduğu saatler tercih ediliyor. İzleyicilerin yoğun ilgisi ve set ziyaretlerinin önüne geçmek isteyen ekibi tenha saatlerin seçilmesine özellikle çok dikkat ediyor.

Dizinin ilk bölümü Urfa’nın Harran ilçesinde çekildi. Çekimleri biten 1. bölüm için Harran’daki tarihi bir üniversite kalıntılarının olduğu bir mekanda seçildi. Oldukça ilgi çekici sahnelerle ekranlara gelen Arka Sokaklar birbirinden ilginç bölümlerle yeni sezonda da devam edecek.

Arka Sokaklar Yeni Sezon 448. Bölüm Fragmanı

 

1 YORUM

Comments are closed.