Arka Sokaklar 2017-2018 Sezon Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Tarihi


Güncelleme: 8 Temmuz 2018 : 10:39
14

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 12. Sezon ne zaman başlayacak?, Arka Sokaklar 2017-2018 sezonu hangi tarihte başlayacak?

Rıza Baba ve özel komiserlerden oluşan ekip ile İstanbul’da meydana gelen türlü olayların çözümünün anlatıldığı polisiye dizi Arka Sokaklar, 11 sezondur Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başarıyor. Dizi, heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerinin yanı sıra başarılı oyunculuk performanslarıyla da adından söz ettiriyor. Durum böyle olunca da dizinin final kararı bir türlü alınamadı. Dizinin 2017-2018 sezonunda da devam edeceği öğrenildi.

[kirmizitext]Arka Sokaklar 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular Kimler? için tıklayınız[/kirmizitext]

Arka Sokaklar dizisinin 2017-2018 yılında 12. Sezonu ile devam edeceği haberi takipçileri tarafından sevinçle karşılandı. Dizi, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken yeni sezonun ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu.

[mavitext]Arka Sokaklar Sezon Finali Suat Ölecek mi? Figen Evren Diziden Ayrıldı mı? için tıklayınız[/mavitext]

Arka Sokakların 12. Sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor. Çekimleri hızla devam eden dizi eğer montajını da yetiştirebilirse 15 Eylül gibi ekranlarda olmayı planlıyor. Ancak durum henüz netleşmedi. Yapım şirketinden ve dizinin oyuncularından dizinin yeni sezona başlama tarihi ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Yine de ekranlardan çok uzak kalmak istemeyen oyuncular, yaz tatilinin bitmesi için gün saymaya başladı.

Arka Sokakların 12. Sezondan sonra 13. Sezona devam edip etmeyeceği bilinmezken ekip ve oyuncular 12. Sezon hazırlıklarını hızlandırdı. Dizi, çok yakında ekranlarda olacak gibi görünüyor. Son gelen bilgilere göre sevilen dizi Arka Sokaklar, yeni sezonuyla 15 Eylül Cuma 20.00’de Kanal D’de olacak.

14 YORUMLAR

  1. Arka sokaklar gibi türkiyede izlenmiş bir dizi yoktur.Burdan tüm arka sokaklar sevenlerine teşekkür ediyorum.

  2. Arka sokaklar dizisi ilk başladığında seyredeyim dedim 10 numara bir dizi yapmış sınız helal olsun size aynı zamanda dizi için şunu söyleyebilirim size dizi hakikatten çok güzel tutu bu diziyi herkes izliyor ya ekran başına kitleniyor ya bu diziyi seyredebilmek için işte o zaman baya tıklanma rekorunu kırdı ya hakikatten helal olsun size

  3. Bence oya okar kalsın oyunculuğu iyi Şevket çohur ve Kerimhan
    Duman lan arası iyi diziye mecera var bu mecera bazen hüzünlü
    Bazen mutlu Bazen de komik

  4. OYA OKAR ŞIKSIN ŞEVKET ÇORUH VE KERİMHAN DUMAN KALSIN BİRDE ÖZGÜR OZAN VE AİLESİ

Comments are closed.