ANIL İLTER İSTANBULLU GELİN’E TRANSFER OLDU!


Güncelleme: 18 Mart 2019 : 22:36
0

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi finale yaklaşırken sürpriz bir transfer gerçekleşti. Sosyal medya fenomeni olarak ön plana çıkan Anıl İlter kalan 2 ay boyunca dizide rol alacak. İşte detaylar…

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Önümüzdeki hafta yayınlanacak 78.bölüm itibariyle diziye dâhil olması beklenen Anıl İlter’in, Adem’in eski eşi Dilara ile yakınlık kuracağı söyleniyor. Adem ile ilişkisi zaten inişli çıkışlı bir şekilde yürüyen ve bir türlü yüzü gülmeyen Dilara’nın, bu yakınlığa karşılık verip vermeyeceği merak ediliyor. Şimdi Anıl İlter kimdir? Neler yaptı? Açıklayalım.

ANİL İLTER KİMDİR?

Anıl İlter 1980 yılının ocak ayında İzmit’te dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi’nde tamamlamıştır. Spor Akademisi’nde eğitimini sürdürürken, bölüm başkanının bir gün sunum yapmasını istemesiyle hayatı değişmiştir. Sonrasında, spor akademisinde ve festivallerde sunum yapmaya başlamış, işi beğenince de alanında eğitimler almıştır. Ardından, profesyonel sunuculuğa adım başlamıştır.

OYUNCULUK SERÜVENİ

İlk oyunculuk deneyimi 2008 yılında, başrolünde Hande Ataizi’nin yer aldığı Ece dizisi olmuştur. 2010 yılında, başrollerinde, Erken Petekkaya ve Ayça Bingöl gibi isimlerin bulunduğu “Öyle Bir Geçer Zamanki” adlı dizide “Sedat karakterini canlandırmıştır. Aynı sene içerisinde başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı “Bir Avuç Deniz” isimli sinema filminde oynamıştır. 2014 yılında, Üç Arkadaş, Kızıl Elma gibi dizilerde rol almıştır. 2015 yılında Atv’de yayınlanan Kara Ekmek isimli dizide oynamıştır. En son oynadığı dizi 2018 yapımı olan Çukurdere’dir.