Ağlama Anne Damla Kimdir?


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 14:54
0

Ağlama Anne dizisi yeni bölümleri ile ATV kanalında yayınlanıyor. Dizinin konusunda tek gecelik bir ilişkiden sonra oldukça pişman olan, psikolojisi bozulan, depresyona giren ve hamile kalan bir kadın ile yaşadığı aşkları, kız kardeşi, kız kardeşinin yaşadığı aşkları ,bir aile örgüsü  etrafında, sırların örgüsü  ile bezenmiş aile öyküsüdür . Dizide Alev Fırıncıoğlu tek gecelik bir ilişki yaşıyor, bu ilişkiden sonra pişman olsa da hamile kalıyor ve çocuğunu doğurmak istemiyor. Daha sonra bir şekilde doğuruyor ve çocuğu öldürmek istiyor, bunun anlaşılması üzerine Alev Fırıncıoğlu hapse giriyor. Onun bu ortada kalmış çocuğuna ise kız kardeşi Damla Fırıncıoğlu bakıyor.

Alev Fırıncıoğlu’nu daha önce anlattık.

Ağlama Anne Alev Kimdir, Daha Evvel Nerelerde Oynadı?

Şimdi Damla Fırıncıoğlu’na bakalım. Damla Fırıncıoğlu kimdir, bu karaktere can veren oyuncumuz kimdir? Nerelidir, çocukları var mıdır, evli midir, bekar mıdır, sevgilisi var mıdır, asıl mesleği nedir, daha önce nerelerde oynadı, eğitim durumu nedir, yaşı nedir, kilosu nedir, boyu nedir, aslen nerelidir? bu tarz soruların hepsine yazımızın devamında yer veriyoruz okuyan herkese şimdiden fazlasıyla keyifli okumalar diliyoruz.

Damla Fırıncıoğlu hiç evlenmemiştir, ablası Alev Fırıncıoğlu’nun gayrı meşru çocuğu olan Zeynep’i büyütmekle ona saçını süpürge etmekle meşguldür ve onu büyütmüştür ancak bu zamana kadar ne gençliğini ve ne  güzelliğini ne de kalbini duymuştur sadece ve sadece  bu masum ortada kalmış çocuğa sahip çıkmak olmuştur tüm gayesi .Ona Sevgi vermeye çalışmıştır ama bir zaman geliyor ki ablasının tek gecelik ilişkiden yaşadığı Adnan evleniyorz çocuk sahibi oluyor. Daha sonra kızı Zeynep’in peşine düşüyor kızı Zeynep ile baba ve kız ilişkisini kurmaya çalışıyor bu şekilde Adnan ve Damla birbirlerine aşık oluyorlar merak ettiğimiz her şeyi de izleyerek göreceğiz.

Gelelim Damla karakterine can veren oyuncumuz kimdir? Damla karakterine can veren oyuncumuz Özlem Yılmaz’dır. Özlem Yılmaz kusursuz fiziğiyle güzel gözleri ile güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Aslen Rizeli olan oyuncu İstanbul’da dünyaya gelmiştir 17 Ağustos 1986 doğumludur. Karagümrük Yanıyor,Unutulmaz, Kara Ekmek,Karaoğlan,Kaçak gibi birçok yapımda Yer almıştır oyuncu bir kere evlenmiştir Ahmet Ayar ile 2013’te evlenip 2015’te ise yolların ayırmıştır. Boyu 1.71 ve kilsou 57’dir.