Ağlama Anne Alev Kimdir, Daha Evvel Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 1 Aralık 2018 : 13:07
0

ATV kanalında yayınlanan Ağlama Anne dizisinin oyuncularını merak ediyoruz. Ağlama Anne bu sezon karşımıza  7 Ekim 2018 tarihinde çıktı dizinin konusu ve başrol oyuncuları dikkat çekiyor, dizinin kadrosunda Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Umut Elçin, Sezin Akbaşoğulları gibi güçlü ve başarılı oyuncular yer alıyor.

Bu yazımızda Ağlama Anne dizisinin Alev karakterine can veren oyuncuya bakacağız. Alev karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Nerelidir, yaşı kaçtır, evlendi mi, bekar mı, sevgilisi var mı? Çocuğu var mı, daha önce nerelerde oynadı, boyu kaç, yaşı kaç? gibi daha sayamadığımız birçok merak edilen soruyu cevaplayacağız .Şimdiden merak edip okuyan herkese keyifli okumalar dileriz, umarız bütün sorularınızın cevabını burada bulabilirsiniz. 

Dizide Alev bir adamla tek gecelik bir ilişki yaşar ve bunun acısını bütün ömrü boyunca yaşar. Alev’in  bir kızı doğmuştur ancak Alev kaldığı yurtta çocuğunu hayattan kaldırmak için bir eylem girişiminde olur.  Onu görenler olur ve hapse girer. Alev  Fırıncıoğlu’nun çocuğuna ise kız kardeşi Damla Fırıncıoğlu bakar büyütüe. Adnan’la yaşadığı bu tek gecelik ilişkiden dolayı ve çocuğunu öldürmek eylemlerine kalmasından dolayı psikolojik bunalımlar yaşar çocuğunun ismi ise Zeynep’tir. Zeynep ilerleyen bölümlerde Mert denilen bir kişiyle aşk yaşayacak. Damla Fırıncıoğlu ablası Alev Fırıncıoğlu’na kızı Zeynep’i vermek istemez. Çünkü anneliğin doğurmakla değil büyütmekle sevgi vermekle de olduğuna inanır. Ilerleyen bölümlerde Alev , Damla, Adnan , Zeynep arasındaki git gelleri göreceğiz.

Alev Fırıncıoğlu karakterine hayat veren başarılı ve güzel oyuncumuz Birce Akalay’dır.Birce akalayı bizler daha önce Yer Gök Aşk dizisinde Küçük Ağa dizisinde gördük o zamanlar upuzun saçlarıyla güzel gözleri ile dikkatleri üzerine çeken Birce Akalay Ağlama Anne dizisinde saçlarını kısacık kestirdi , doğrusu bu da ona yakıştı. Birce Akalay 34 yaşındadır İstanbul’da doğmuştur doğum tarihi ise 19 Haziran 1984’tür. Güzel oyuncunun burcu ikizlerdir. Güzel oyuncu 2004 yılında Türkiye güzellik yarışmasında 3.olarak seçilmiştir daha sonra ülkemizi Avrupa’da temsil etmiş ve yarı finale kadar girmiştir. 2011 yılında Murat Ünalmış ile evlendi 2012 yılında ise ayrıldı .2014 yılında Sarp Levendoğlu ile evlendi 2017 yılında ise yollarını ayırdı. Deliormanlı, Siyah Beyaz Aşk, Hayat Bazen Tatlıdır gibi projelerde yer aldı.