Adını Sen Koy Zehra(Hazal Subaşı) 2. Sezon Var mı Yok mu? Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 13 Mayıs 2017 : 15:03
19

Adını  Sen Koy dizisinin sevilen karakteri Zehra’nın 2. sezon dizide oynamayacağına dair gelen haberler şok etkisi yaptı. Sosyal Medyayı sallayana bu haber tüm gözleri karakteri canlandıran Hazal Subaşı’ya çevirdi. Adını Sen Koy Zehra(Hazal Subaşı) 2. Sezon Var mı Yok mu? Hangi Dizide Oynayacak?

Daha ilk sezonu ekranlara gelen Adını Sen Koy dizisi çok kısa zamanda çok fazla beğeni topladı. Özellikle Türk izleyiciler arasında çok sevilen dizi hem hikayesi hem de karakterleri açısından ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Dizinin sezon finali yaklaşırken 2. sezonda hangi karakterlerin diziye veda edeceği ise en çok konuşulan haberler arasında.

Dizinin önemli karakterleri Ömer ve Zehra’nın birbirlerine uyumu dikkatlerden kaçmadı. Dizi oldukça fazla fan kitlesine sahip olması ile hem konusu hem de oyuncularının seçiminde doğru olanın yapıldığını gösterdi. Diğer taraftan 2. sezon için yeni karakterlerin diziye dahil olup olmayacağı ve hali hazırda dizide olan diğer karakterlerin ise diziye veda edip etmeyeceği şuan merak edilen bir konu.

Öncelikle dizinin Zehra karakterini canlandıran oyuncu Hazal Subaşı’nın 2. sezon dizide olup olmayacağına dair şuan için net bir bilgi yok. Oyuncunun başka bir yapımla anlaştığı söylemleri doğrulanmış bir bilgi değil. Ama bu demek değildir ki tamamen yalan bir haber.

Konu ile ilgili yeni ve kesin bilgiler geldikçe konumuz güncellenecektir. Bizi takipte kalın. Sizler Hazal Subaşı’nın 2. sezon yerine başka bir oyuncunun gelmesini ister misiniz? Eğer cevabını evetse hangi oyuncunun gelmesini istersiniz?

 

Adını Sen Koy Ömer 2. Sezon Yok mu? <<< Tıkla

19 YORUMLAR

  1. Bence Zehra ve Ömer dizinin bel kemiği, lütfen diziden çıkmasınlar onlar olmadan dizinin tadı yok.

  2. Lutfan lutfan bu dizinin oyunjulary aynylygyna kalsin ben bu diziyi turkmenistandan izleyorum zehra we Omer benim janlarym eger onlar diziden ayrilirsa yada dizinin ikinji sezonu olmassa soz weriyarum hic bir zaman dizi izlemeyejegim asla izlemam Omer we zehra sizde bunlary okuyun we bizim janymyzy kurtaryn lutfan sizsiz diziyi dusunemiyorum bile lutfan bunlar yalan sozler deil????

  3. Erkan Meriç Hasal Subaşı diziden ayrylsa asla diziden wazgeçerim Gülay Albasan neden yorum yapabilirsiniz.

  4. Ben dizinizi Azerbaycandan izliyorum 13 yasim var ama dizinizi izliyom guzel dizi bizim sinifta her kes izliyo yonetmenden ricam olacak Alev dizden ciksin Zehra ve Omeri hic kimse ayirmasin

  5. omerle zehra dizden lutfen ayrilmasnar yoksa dizin heckesi izlemez azarbaycandada axraqeder gedsiner iksde lutfen dizin maraq iter

  6. hazal erkan diziden ayrilsa artiq senarst diziin adini kara bext qoyar cunki dizisini izlemeye bir allahin qulu olmaz

  7. Erkan Meriç veHazal Subaşı diziden ayrılırsa diziyi sezon finali yapmasaydınız Erkan veHazalsiz diziyi kimse seyretme seyredenlere kulak verinyoksa 2.sezon kimse seyretme bunuda unutmayın bir kenara yazın Iyi tatiller

  8. Hayaz subasını ve Erkan meriç ‘ i görmek isteriz 2. Sezonda …inşallah olurlar …AMİN.,

Comments are closed.