Adını Sen Koy Yasemin Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 22:58
2

Adını Sen Koy dizisinde Yasemin karakterini canlandıran Elif Taş diziden neden ayrıldı? Elif Taş’ın diziden ayrılma sebebi ne?

Adını Sen Koy dizisinin ikinci sezonunda oldukça ilginç bir gelişme yaşandı. Dizide önemli bir karaktere sahip olan Yasemin karakterinin diziden ayrıldığı iddia edildi.

Yasemin karakterini canlandıran Elif Taş, dizideki Koray karakteri ile birlikteydi. Aşkları ve bir barışıp bir küsmeleri ile bilinen çiftin hikayesi dizide keyifle izleniyordu.

Star Tv’de yeni sezon tanıtımı yayınlanırken Yasemin karakterinin fragmanda olmadığı görüldü. Fragmanda olmayan oyuncu hiçbir hesabından dizi ile ilgili paylaşımda bulunmadı. Ayrıldığına dair de bir bilgi paylaşmadı.

Elif Taş, Yasemin karakteri ile dizide büyük beğeni topluyordu. Yeni sezonda dizide olmaması bu nedenle izleyicileri de çok üzecek bir haber olur. Oyuncudan konuyla ilgili en kısa sürede açıklama yapmasını bekliyoruz.

Koray ile ilişkisi her bölümde merak edilen Yasemin‘in tanıtım fragmanında yer almamasıyla başlayan iddialar dizinin başlamasıyla birlikte kesinlik kazanacak. Normalde fragmanda Koray’ın yanında olması gerekirken olmaması büyük kuşku uyandırdı.

Sizce Adını Sen Koy dizisinde Yasemin karakteri olmalı mı? Yasemin karakterini canlandıran Elif Taş’ı dizide görmek ister misiniz? Elif Taş dizide yer almalı mı?

Adını Sen Koy dizisinin ikinci sezondaki değişiklikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizi ile ilgili tüm yorumlarınızı yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. En son haberler için de bizi takip etmeye devam edin!

2 YORUMLAR

Comments are closed.