Adını Sen Koy Selin Kim? Gerçek Adı, Boyu, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 12:30
1

Adını Sen Koy dizisindeki Selin kim? Adını Sen Koy dizisindeki Selin karakterini kim canlandırıyor? Adını Sen Koy dizisindeki Selin karakteri ile ilgili tüm bilgileri sizler için haberimizde!

TRT 1 ekranlarından Star Tv ekranlarına transfer olan ve bu nedenle çok konuşulan Adını Sen Koy dizisi yeni sezonda kadrosuna eklemeler yapmaya devam ediyor. Diziye dahil olan son isim de Selin karakteri ile Özge Aktaş oldu.

Adını Sen Koy dizisi geçtiğimiz sezondaki kadrosundan bazı ayrılmalar yaşadı. Bu ayrılıklar nedeniyle izleyicinin diziye olan ilgisinin azalacağını düşünen yapımcılar ve senaristler diziye eklemelerde bulundu.

Adını Sen Koy dizisine Selin karakteri ile dahil olan Özge Aktaş‘ı da sizler için araştırdık.

1993 doğumlu olan genç oyuncu, oyunculuk performansı ile olduğu kadar güzelliği ile de dikkat çekmektedir. Tiyatro oyuncusu olarak da karşımıza çıkan Özge Aktaş, Adını Sen Koy dizisinden önce de televizyon ekranlarında yer almıştı.

Özge Aktaş, ilk televizyon deneyimini Ötesiz İnsanlar isimli dizi ile yaşamıştır. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra daha önce yapımcı ekip ile de çalışmaları bulunmuştur. Garip ve Narin isimli iki sinema filminde de yapım ekibinde yer almıştır.

Özge Aktaş en son Barış Gezegeni isimli çok sevilen tiyatro oyunu ile sahnelerde olmuştur. Yer aldığı oyundaki rolü ile de çok sevilen oyuncu yeni sezonda Adını Sen Koy dizisinden teklif almıştır.

Adını Sen Koy dizisinde Selin karakterine can veren oyuncu ile ilgili düşüncelerinizi siz de bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce oyuncu diziye uyum sağlamış mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

1 YORUM

Comments are closed.