Adını Sen Koy Piton Kimdir? Gerçek Adı-Karakter Analizi


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 09:35
3

Adını Sen Koy heyecan dolu bölümlerle devam ederken diziye yeni bir karakter daha dahil oldu. Dizide Piton lakablı karkater kim? Adını Sen Koy Piton Kimdir? Gerçek Adı-Karakter Analizi. Diziye kötü bir karakter daha katıldı. Piton isimli bu oyuncu Ömer’i değil Asya ve Müge’yi kaçıranlardan biri. Çetin’in arkadaşı olduğu gelen bilgiler arasında. Asıl amaç Ayşe ve Asya’yı kaçırmak ancak Müge’yi Asya’nın annesi zannediyor. Tabi peşinden Ömer kurtarmaya gidiyor. Tabi Zehra rahat durur mu?

Piton karakterini de Ulvi Yiğit canlandırıyor. Dizimize 233. Bölüm ile dahil olmasını bekleniyor. Şimdi Ulvi Yiğit’i yakından tanıyalım. Ulvi Yiğit 2 Ağustos 1984 tarinde Şanlıurfa’da dünyaya gelmiştir. Daha önce birçok film ve dizilerde boy göstermiştir. Bahtiyar Ölmez dizisinde Cemil, İçerde dizisinde Talip, Arka Sokaklar dizisine Samir karakteri gibi birçok kötü rolü başarıyla canlandırmıştır.

Dövüş sproları, futbol ve araba kullan becerileri arasındandır. 182 vm boyunda olan Ulvi Yiğit, 79 kg ağırlığındadır. 44/44,5 ayakkabı numarası vardır. Siyah saçlı, kahverengi gözlü olan Ulvi, esmer tenlidir. 2012’den beri castajansıma kayıtlıdır.

Adını Sen Koy Piton (Ulvi Yiğit) Resimleri

Ulvi Yiğit’in Sesinden “Üstüne Tanımam Kadın” Dinle

3 YORUMLAR

  1. Admin daha önceki tüyolardan birinde Ömer’in kaçırılacağını söylemiştim ama Ömer kaçırılmıyormuş. Olay açıklığı kavuştu. Hemen anlatayım. Piton karakteri Çetin’in belalısıdır. Birlikte para için Asya ve Müge’yi kaçırırlar. Müge’yi Asya’nın annesi zannederler. Tabi bunu öğrenen Ömer onların peşine düşer,Zehra da Ömer’in peşine. Zehra Ömer’in ikazlarına rağmen kendini koruyamaz ve vurulur. Gerisini zaten yazmıştım. Iyi geceler admin.

Comments are closed.