Adını Sen Koy Özge Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu


Güncelleme: 27 Kasım 2017 : 18:32
0

Adını Sen Koy dizisindeki Özge kim? Adını Sen Koy Özge gerçek adı ne? Adını Sen Koy Özge hakkındaki tüm bilgiler? Geçtiğimiz sezonda TRT 1 ekranlarında başlayan ve izleyiciler tarafından büyük beğeni kazanan Adını Sen Koy, yeni sezonunda yeni oyuncuları ile adından söz ettirecek.


Adını Sen Koy dizisine son gelen oyuncu da Özge karakteri ile Tuğba Tutuğ oldu. Hafta içi her gün saat 13.15’te izleyici karşısına çıkan Adını Sen Koy dizisinin yeni karakteri Özge yani Tuğba Tutuğ hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.

Adını Sen Koy Özge Kimdir? (Tuğba Tutuğ Kimdir?)

Tuğba Tutuğ, İstanbul’da bulunan ve özel bir üniversite olan Haliç Üniversitesi’nin Tiyatro bölümünden başarıyla mezun olmuştur. 1992 doğumlu olan genç oyuncu kova burcudur. Kova burcunun birçok özelliğini taşıdığını da her fırsatta belirtmektedir.

Tuğba Tutuğ‘un ilk oyunculuk deneyimi Hayatımın Aşkı dizisi sayesinde olmuştur. Ancak oyuncu, bu dizide istediği başarıyı bir türlü yakalayamamıştır. Daha sonra bir modellik ve oyunculuk ajansına da kaydını yaptırmıştır.

Oyunculuk ajansına kaydını yaptırdıktan sonra ise İki ismindeki bir sinema filminde rol almıştır. Bu sinema filminde daha çok tanınma fırsatı elde eden oyuncu Adını Sen Koy dizisinden teklif almıştır. Adını Sen Koy dizisinde Özge ismiyle yer alacak olan oyuncu şimdiden gözleri üstüne çekmeyi başarmıştır.


Adını Sen Koy 181. Bölüm Özeti – 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları<<<tıkla


Siz dizideki Özge karakterini nasıl buldunuz? Tuğba Tutuğ’un oyunculuk performansını beğendiniz mi? Adını Sen Koy dizisini nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Adını Sen Koy 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular-Tam Liste<<<tıkla


Adını Sen Koy Özge (Tuğba Tutuğ) Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=qlv0yI9lrcI