Adını Sen Koy Komiser Murat Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 14 Aralık 2017 : 10:14
0

Heyecanın, entrikanın ve aşkın hakim olduğu gündüz kuşağının en çok sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Adını Sen Koy yeni oyuncularla yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Diziye son olarak olarak Komiser Murat karakteriyle dahil olan oyuncu büyük merak konusu oldu. Adını Sen Koy Komiser Murat kim sorusunun yanıtı haberimizin devamında…


Adını Sen Koy 236.-240. Bölüm Özet ve Tüyoları (11-15 Aralık) Şok Gelişmeler


Dizi yeni sezona oyuncu kadrosunu genişleterek başarılı bir giriş yaptı. Diziye yeni dahil olan oyuncular demek, yeni entrikalar yeni olaylar ve yeni heyecanlar demek. Senaryodaki bu değişiklikler izleyicinin ilgisini diri tutmayı başarıyor. Diziye yeni dahil olan Komiser Murat kim sorusu dizinin takipçileri tarafından en çok araştırılan ve merak edilen konu oldu. Adını Sen Koy dizisinde önümüzdeki bölümler daha çok aksiyon ve heyecanlı olacak.

Dizinin son sahnesinde Ömer’in Zehra’nın istifa dilekçesini işleme koyduğunu söylemesiyle Zehra yıkılır. Bununla kalmayan Ömer, Zehra’yı aşağılar ve artık şirketle hiç bir bağının kalmadığını hiç bir söz hakkının olmadığını söyler. İşin aslını bilmeyen Ömer ilerleyen bölümlerde çok pişman olacak. Zehra’nın her şeyi onun iyiliği için onu korumak için yaptığını çok geçte olsa anlayacak fakat o zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde daha aksiyon ve tehlikeli sahnelerin olacağını söylemiştik. Piton asla geri adım atmayacaktır. Yeni kötülüklere ve şantajlarına devam edecek. Olaylara müdahale amacıyla diziye Komiser Murat karakteriyle yeni bir oyuncu dahil olacak. Yeni oyuncunun gerçek ismi Yılmaz Ceylan. Adını Sen Koy Yılmaz Ceylan kim, Adını Sen Koy Komiser Murat kim sorularının detaylı cevapları haberimizin devamında.

Dizide olaylar iyici karmaşık bir hal alırken, Ömer’in Zehra’ya olan güvensizliği giderek artarken yeni oyuncular yeni heyecanlar ve olaylar Zehra- Ömer sahnelerini azaltacak. Buda dizinin takipçilerinin tepkilerine yol açıyor. Adını Sen Koy dizisinin geniş izleyici kitlesi sosyal medya hesaplarından Zehra-Ömer sahnelerini daha çok görmek istediklerini dile getiriyor.

Adını Sen Koy dizisine yeni sezonda dahil olan oyuncular genelde kötü ve Zehra-Ömer çiftine zarar vermek isteyen karakterler oldu. Fakat Adını Sen Koy Komiser Murat dizide dengeleri değiştirecek ve Pitonu hapse götürecek isim olacak.


Adını Sen Koy Sevtap Kim? İşi, Yaşı, Kısaca Hayatı


Adını Sen Koy Komiser Murat Kim? Yılmaz Ceylan

Yılmaz Ceylan daha önce Çalıkuşu ve No:309 dizilerinde rol almıştır. Profesyonel olarak fotoğraf çeken oyuncu Melekajans isimli şirkete bağlı olarak çalışmaktadır.