Adını Sen Koy İdil Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Merak Edilenler


Güncelleme: 16 Şubat 2018 : 17:43
2

Adını Sen Koy İdil Kimdir? Her geçen gün izleyicisi kitlesini artırarak yoluna devam ediyor. Hafta içi her gün dram aşk ve aile türlerini bir arada vermektedir. Adını Sen Koy Nazmiye Yılmaz (Proje Tasarım & Hikaye), Başak Yazı Odası nın kalemiyle ekranlarda yerini alıyor. Erkan Meriç (Ömer Kervancıoğlu), Hazal Subaşı (Zehra Kaya), Yaprak Durmaz (Ayşe), Aykut İğdeli (Nihat) gibi yetenekli oyunculara bir yenisi daha ekleniyor. Adını Sen Koy İdil Kimdir? İdil gerçek adı ne? Hangi dizilerde rol aldı.

Adını Sen Koy da bir barışıp bir küsen Sabah ve Kerem’e bir aksiyon geliyor. Adını Sen Koy İdil diziye Kereme aşık olan biri olarak girecek. Daha önce  diziye dahil olan ve Sabah’la göz göze gelen Teo karakteri suları bulandırmaya yetmişti. Şimdi ise Kerem tarından bir bulanıklık olacak. Kerem İdil aşkı mı ortaya çıkacak ne dersiniz. Kerem Sabah ilişkisi bozulacağı kesin. Kıskançlık noktasında İdil’in var olması yetecek. Kendi halinde yaşayan Sabah ve Kerem’e birde İdil dahil olacak.

Adını Sen Koy İdil gerçek adı Özüm Çakırdır. Özüm Çakır kim kaç yaşında hakkında bilmek istediklerinizi sitemizde bulabilirsiniz. 1992 de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslında Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan oyuncu farklı bir dalda kendini geliştirmek isteyince Ayla Algan Sanat Atölyesinde oyunculuk eğitimi almıştır.


Adını Sen Koy Dizisinde Radikal Değişimler Neler? Senaryo mu Değişiyor?


Adını Sen Koy Özüm Çakır ı daha önce star tv de ekranlara gelen Ateş Böceği dizisinden tanıyoruz. Tabi ki tek projesi bu değil. Adını Sen Koy Özüm Çakır oynadığı diziler Arka Sokaklar, Seviyor Sevmiyor, İçerde, Cesur ve Güzel, Bana Sevmeyi Anlat, Mavi Melek ve Baba Candır gibi dizilerde rol almıştır.

Adını Sen Koy İdil (Özüm Çakır) Fotoğrafları

Adını Sen Koy İdil (Özüm Çakır) İntagram adresi : ozumcakirr

Adını Sen Koy İdil (Özüm Çakır) Videosu

Adını Sen Koy İdil (Özüm Çakır) ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Oyuncu diziye yakıştı mı? Dizinin reytingleri için iyi mi oldu kötü mü? Düşüncelerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz

2 YORUMLAR

Comments are closed.