Adını Sen Koy Hande Cömertler Kimdir?


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 00:11
5

Ekranların ilgiyle takip edilen günlük dizisi Adını Sen Koy oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Adını Sen Koy kadrosuna dahil olan Hande Cömertler kimdir? Dizideki rolü, sevgilisi, boyu ve rol aldığı tüm projeleri sizlerle paylaşacağız. 

Trt1 ekranlarında başlayan ve sezon boyunca devam eden dizinin yeni sezonda Star Tv ile anlaştığını daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Star Tv ekranlarında yayınlanacak dizi ekrana gelmek için gün sayıyor. Sezona oldukça güçlü bir giriş yapmaya hazırlanan projenin kadrosuna 7 yeni isim dahil oldu. Bu isimlerden bir tanesi de Hande Cömertler.

Hande Cömertler’in dizideki rolü hakkında kesin bir açıklama yapılmadı. Fakat bizim aldığımız bilgilere göre mahallenin emlakçısında çalışan kız rolünü üstlenecek. Kötü bir karaktere mi yoksa iyi bir karaktere mi hayat verecek bunu ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.

Adını Sen Koy Hande Cömertler Kimdir? 27 Haziran 1996 tarihinde dünyaya gelen genç oyuncu 1.67 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır. Hande Cömertler gelecek vaat eden genç bir oyuncu ve modeldir. Şimdiye kadar bir çok reklam filminde rol almıştır.  Çamlıca Gazoz Ruffles, Selfie reklamlarında rol almıştır.

Kendisini son olarak Adını Sen Koy dizisinde izleyeceğiz. Hande Cömertler diziye emlakçıda çalışan kı rolüyle dahil olacak.  Nasıl bir karakteri canlandıracağı henüz belli olmasa da rolünün üstesinden geleceğinden eminiz.

Adını Sen Koy yeni sezonda yeni bölümleri ile Star Tvde sizlerle…

Hande Cömertler sizce dizide nasıl bir karaktere hayat verecek? Kiminle sevgili olacak? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

 

5 YORUMLAR

  1. Sabah ilk başta erkek gibi davranıyor du şimdi neden nazik ve saçını açmİş çok saçma sapan bence izleyen var beni affet hala saçmalamadı çok güzel zehareketler karakteri sevmiyorum çünku herşeyé karışıyor kendini iyilik prensesi sanİyon dizideki oyuncular çok yavaş hareket ediyor ay şimdiden uykum geldi

  2. Hande cömertler Sabah rolü ile diziye girecek ve kesin olarak emlakçı da çalışacak. Alev,hilmi,leyla,mehtap, mert, ökkeş diziden ayrıldı ve asya değişti artık asya yı hazel minel aynalı değil nisa sofiya aksongur canlandiriyor. Yeni sezon fragmanida çıktı. Isterseniz bilgileri kullanarak sayfa açabilirsiniz birde kerem e kırmızı bir araba almışlar kullanması için

  3. Hande cömertler Sabah rolü ile diziye girecek ve kesin olarak emlakçı da çalışacak. Alev,hilmi,leyla,mehtap, mert, ökkeş diziden ayrıldı ve asya değişti artık asya yı hazel minel aynalı değil nisa sofiya aksongur canlandiriyor. Yeni sezon fragmanida çıktı. Isterseniz bilgileri kullanarak sayfa açabilirsiniz

Comments are closed.