Adını Sen Koy 27 Ekim Cuma 205. Bölüm Özeti-Haftanın Finali


Güncelleme: 27 Ekim 2017 : 10:26
0

Adını Sen Koy 27 Ekim Cuma 205. Bölüm Özeti-Haftanın Finalinde neler olacak? Adını Sen Koy 205. Bölüm 27 Ekim özetine haberimizden okuyabilirsiniz.

Zehra’nın annesi ortaya çıkmıştır. Hatice hala Zehra’nın annesi gibi aynı sıkıntıları çekmesini istememektedir. Bu yüzden endişelidir. Ömer aslında iyi olsa da Hatice hala da güvensizlik hat safhadadır.  Elbette Zehra’nın mutlu olmasını ister ancak bu Zehra’yı eliyle uçurumun kenarına bırakacağı anlamına gelmez. Hatice hala endişelidir. Zehra’nın annesi için yaptığı hatayı Zehra için yapmayacaktır. Zengin iş adamı Ömer’in Hatice halaya güven vermesi gerekmektedir. Ömer bu güveni verebilecek mi? Ömer Zehra’yı kavuşacak mı?

Ömer Hatice hala ile konuşmaya giderken aslında büyük bir sırrın da kapısını aralamıştır. Hatice Halayı kendi kendine konuşurken yakalayan Ömer Zehra’nın annesi ile ilgili bazı şeylerin farkına varır. Bakalım büyük sır açığa çıkacak mı?

Ömer ve Zehra Hatice halayı ikna etmeye çalışırlarken Zehra bu mücadelede bitkin düşmüştür. Kendini kaybeder ve bayılır. Üzüntüden yemek yemeyi kesen Zehra bunun farkında değildir. Vücudu bitkin düşen Zehra bir anda bahçede bayılmıştır. Ömer çok üzülmüş ve korkmuştur. Zehra’yı hastaneye götürmek ister ancak Hala buna izin vermez. Ve Zehra’nın yorgunluktan düştüğünü ona kendisinin bakabileceğini söyler.


Adını Sen Koy 206. 207. 208. 209. ve 210. Bölüm Özet ve Tüyoları(42. Hafta)<<<tıkla


Kerem ve Sabah hala kedi ile fare didişmeye devam etmektedirler. Aslında içlerinde ki aşkın koru ile kalpleri yanmaktadır ama bunu belli etmemeye çalışırlar. Aslında kendileri her şeyin farkındadır, fakat bunu kendilerine bile itiraf edemezler. Kerem Sabah’ın zarar göreceğinden korkmaktadır. Sabah’ın yanından ayrılmak istemez. Tabi bu arada didişmeye de devam ederler. Öyle ki Kerem’i arayan arkadaşları onu hiç bir şekilde geri çeviremeyeceği tekliflerle arasalarda o gitmeketedir. Partiler Krem’in asla geri çevirmeyeceği eğlence mekanlarıdır. Ancak Kerem gitmemektedir.

Zehra’nın annesi şehirden birisi sevmiş ve gitmiştir. Hatice hala gitme demiştir ama Zehra’nın annesi binbir umutla ve hevesle gitmiştir. Ancak korkulan olmuş bir anda Zehra’nın annesi ortada kalmıştır. Üzüntü ile zayıf düşen Zehra’nın annesi bir süre sonra belkide doğum sırasında vefaat etmiştir. Zehra’nın babası ise kimdir, nedir, nerededir bilinmez. Salim Zehra’nın dayısıdır. Zehra ortada kalınca dayısı ona kucak açmıştır. Salim ona hiç zarar vermemiş gözü gibi bakmıştır.


Adını Sen Koy Zehra’nın Babası Kimdir? Ne Zaman Ortaya Çıkacak?<<<tıkla


Kerem Sabah’ı korumaya devam etse de Sabah odan kaçmaktadır. Mafyanın kendisini takip ettiğini ve bundan vazgeçmeyeceğini anlayan Sabah İstanbul’a veda etmek istemektedir. Ancak buna Kerem engel olacaktır. Zehra ve Kerem arasındaki gerçekler nelerdir? İlgili haberimizi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz. İlginç detaylar var. Mutlaka okuyun.


Adını Sen Koy Kerem ile Zehra Kardeş mi? İşte Gerçekler