Adını Sen Koy 23-24 Mayıs 177. ve 178. Bölüm Tüyoları ve Özetleri


Güncelleme: 22 Mayıs 2017 : 21:07
0

Alev Hilmi’yi hapisten kurtarmaya çalışırken Hilmi ise Zehra ile ilgili bazı bilgilere ulaşır. Adını Sen Koy finale doğru seyirciyi etkilemeye devam edecek gibi. Adını Sen Koy 23-24 Mayıs 177. ve 178. Bölüm Tüyoları ve Özetleri haberimizde.

Hilmi Alev’e Mert’i saf dışı bırakması için uyarmış ancak Mert Alev’i kıskanınca yakalanmamıştır. Mert emniyete giderek babası Hilmi için tutuklanma emri çıkarmıştır. Durum böyle olunca Hilmi polislere karşı gelemeyeceğinden dolayı karakola gitmiştir.

Alev’in canını sıkan ise Hilmi’nin ifadesinde olan biten her şeyi anlatmasıdır ve eğer anlatırsa bu işin ucunun kendisine patlaması olacaktır. Hal böyle olunca Alev bir şekilde Hilmi’yi dışarı çıkarmak için elinden geleni yapmaya çalışır.

Mert ise Alev’in tam tersi şekilde ilerlemeye devam eder. Öyleki babasının yüzünü bile görmek istemeyen Mert, babasının demir parmaklıklar ardında kalması için tüm bilgi ve belgeleri toplamaya çalışır.

Öte yandan Hilmi Zehra ile ilgili önemli belgelere ulaşmıştır ve bu belgeler sayesinde belki de polislerin elinden kurtulacaktır.

Dizinin aşk köşesinde Ömer ve Zehra birlikteliği devam etmektedir. Ömer Zehra ile ilgilenmeye devam eder ve Zehra’yı bir an olsun yalnız bırakmaz. Fakat Ömer her ne kadar Zehra’ya ilgisini belli etmeye çalışsa da Zehra Ömer’in kendisini sevdiğine inanmamaktadır.

Fakat Ömer ile oynadıkları bu oyundan da oldukça sıkılmıştır. Ömer de oynadıkları bu oyundan sıkılmış ve artık gerçek bir ilişki olması işim Zehra’ya daha fazla ilgi göstermeye çalışır.

Hilmi polislerin elinden kurtulabilecek mi? Hilmi’nin ele geçirdiği Zehra ile ilgili bilgiler nelerdir? Sizce Bu iş Zehra’nın başına iş açacak mı?

Adını Sen Koy 22-23-24-25-26 Mayıs 176. ve 180. Bölüm Tüyoları ve Özetleri <<<tıkla