Adını Sen Koy 226.-229. Bölüm Özetleri 27-30 Kasım Tüyo ve Fragmanları


Güncelleme: 1 Aralık 2017 : 18:39
5

Adını Sen Koy 226.227.228.229. Bölüm Özetleri (27-28-29-30 Kasım) ve tüyolarını bu yazımız altında siz değerli takipçilerimiz için derleyeceğiz. Ömer ve Zehra’nın hüzünlü aşk hikayesi Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. 2. Sezon için huzurlu ve mutlu sahnelerle izleyicide bir şeylerin değiştiği izlenimini veren Adını Sen Koy’da yine eski günler geri geldi. Ömer yanlış anlaşılma nedeni ile Zehra’ya kötü davranırken Zehra ise yine fevri hareketlerle Ömer’in gerçekleri öğrenmesini geciktirmekte. buda izleyiciye saç baş yoldurtan önemli bir detay.

Diğer taraftan Canan ve Çetin gibi fitne ve fesat yuvaları çiftimizi rahat bırakmayacaklar. Bu hafta çok ilginç gelişmeler bizleri bekliyor olacak. İsterseniz yavaş yavaş yeni haftanın özet ve analizlerine geçelim. Değerli dostlar; Adını Sen Koy 226.-229. Bölüm Özetleri 27-30 Kasım analizleri hakkında görüş ve önerilerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızla gücümüze güç katar aynı zamanda daha dolu dolu bir hafta geçirmemiz için bize yardımcı olabilirsiniz. Yorumlarınızı eksik etmeyin.

Adını Sen Koy 226.227.228.229. Bölüm Özetleri 27-28-29-30 Kasım

Yeni haftadan merhabalar. Bu hafta ile ilgili olarak takipçimiz Meliha Hanım’dan gelen bir tüyoya yer vereceğiz. İstanbul’dan bize ulaşan Meliha hanım aynı zamanda düzenli olarak dizinin setini ziyaret eden Adını Sen Koy fanı. Geçtiğimiz günlerde setin oldukça haraketli olduğunu tarafımıza iletti. Dizide bir kaçırma sahnesi olacakmış. Büyük ihtimal ilerleyen bölümlerde Zehra’nın Çetin tarafından kaçırıldığınıda sahit olacağız. Tabi elbette bir kaçırılma sahnesi olmasa bir şeyler eksik kalırdı. Ne çekti bu Zehra bu diziden. Bir yandan kaçırılır, bomba bağlanmış bir binada mahsur kalır vs. Bakalım bu sezonki kaçırılma sahnesinde yine bir bomba girişimi olacak mı? Sizlerde konu ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Başka bir tüyo ise yine ilerleyen bölümlerde bir bebek haberinin geleceği. Ömer ve Zehra’nın bu şekilde kopma noktasına gelen işlişkilerinin ortasında bebek nasıl oalcak der gibisiniz farkındayım ama malum A.S.K senaristleri için bu işler hiçte zor değil. Gerdek günü aşkım, canım, gülüm, sensiz yapamam diyen Ömer’i ne hale soktuklarına sizlerde şahit oldunuz. Yani bir bebek haberi hiçte uzak değil.

Bir değer tüyomuz Zehra aldığı parayı Ömer’e geri verecek. Bunu nasıl ve ne zaman yapacağı ise şuan için meçhul. Ancak ilerleyen bölümlerde bunun kokusu ortaya çıkacaktır. Zehra Ömer’in neden bir anda değiştiğini öğrendiğinde gurur yapıp aldığı parayı Ömer’e verecektir.

Adını Sen Koy 226 – 227. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=7DCNE7qxzW4

Adını Sen Koy 27 Kasım 226. Bölüm Özet ve Tüyoları

27 Kasım Pazartesi Adını Sen Koy 226. bölüm ile ekranlarda olacak. Dizinin 226. bölümünde neler olacak? Ömer ve Zehra’yı ne tür gelişmeler bekliyor? Sabah ve Kerem cephesinde aşk kokuları gelmeye başlıyor.

Adını Sen Koy 227. Bölüm Özeti-28 Kasım Tüyoları

Ömer’in gözlerinde aşk ateşi var. Her ne kadar da Zehra’ya sözleriyle ve hareketleriyle öfkesini kusmaya çabalasa da, içinde ki aşk ateşini söndüremiyor. Zehra’ya yenik düşmesi an meselesi. En geç Zehra’nın canı yandığında Ömer’in içinin parçalandığını hepimiz göreceğiz.

Ne desek bilemedik şimdi, bizim Zehra’ya ne olmuş böyle? Resmen bülbül kesilmiş. Zehra hiç bu kadar fazla cümleyi aralıksız sıralayabiliyormuydu ya? Acaba Ömer’in tekrar Zorba’ya dönmesi bu bakımdan iyi mi oldu desek. 🙂 Ömer’in bu tavrı sessiz ve çekingen Zehra’yı, cesur ve bülbül gibi şakırdayan Zehra’ya dönüşmesini sağladı. ?
Evet şimdi kaç kaçabildiğin kadar Ömer. Lakin eninde sonunda cesur Zehra’ya yenilecek ve boyun eğeceksin. O günleri iple çekiyor olacağız. Siz ne derseniz A.S.K. fanları. Tabi bu arada çerçevede tamir edilmiş, dikkatlerden kaçmadı yani. 😉

Adını Sen Koy 228. Bölüm Tüyo ve Özeti (29 Kasım Çarşamba)

Zehra ne ile suçlandığının şaşkınlığı ile kahrolurken Ömer kabuk bağlasada bir türlü iyileşmeyen ve geçmişten kalan, her fırsatta kanayan yaranın acısını yine sevdiceğinden çıkartmaktadır. Belli etmese de oda çok üzülür sevdiceğini üzdüğü için. Öfkesine yenik düşse de çok uzun sürmez, aşkı baskın gelecektir. Elbet yanlış anladığını farkettiğinde daha çok kahrolacaktır. Lakin Zehra onun gibi değildir ve çabuk affeder.

Adını Sen Koy 30 Kasım Perşembe 229. Bölüm Özeti ve Tüyoları

Tabi tüm bu yaşananlardan sonra akıllarda şu soru belirmiyor değil; İki sezondur Ömer’in annesine olan öfkesini kat be kat Zehra’ya ödeten senaristler Zehra gerçek babasının annesini hamile iken ortada bıraktığını ve annesinin üzüntüden kahrolduğunu öğrendiğinde aynı bedeli Ömer’e de ödetecekler mi ? Bir de kendi kendime bunlar evlenince yatağın ortasındaki hendek kapanacak diye sevinmiştim hendek kapandı kapanmasına da şimdi Nazmiye hanım ve saz arkadaşları oturdu. Bekle ki keyifleri gelecek kalksınlar. Ömer sevdizinden de hiç vazgeçmiyor ve  Zehra’nın elini tutup kızı yine şaşırtıyor. Bizim Zehra sevinsin mi üzülsün mü bilemiyoruz.

Ömer hayatındaki en önemli kadın-annesinden, ağır bir yara almıştır. Bilinç altında bütün kadınları, annesi gibi gördüğü için böyle bir karaktere sahip. Zehra’yi cezalandırırken asıl annesini cezalandırıyor. Her ne kadar mutlu olmak istese de Annesine olan öfkesini dindiremiyor. Kadınlara olan öfkesi ne yazık ki mutlu olmasına izin vermiyor. Diğer taraftan hatırlarsanız Zehra geçtiğimiz sezon uçurumun kenarında arabadan inmeyerek ölümü göze almıştı. Böyle bir sevgi ile Ömer’e bağlı olan Zehra nasıl olurda para için Ömer’e ihanet edebilir. Senaristler heralde yazdıklarını hatırlamıyorlar.

 

5 YORUMLAR

  1. Tüyolara devam. 🙂 ama bu tüyodan emin olamadım admin bilgine. Zehra iyileştikten sonra Ömer kendini affettirmek ister. Ama Zehra kolay kolay affetmeyecektir. Düğün gecesi yaşadıkları,kırılan onuru ve yıkılan hayalleri O’nun için kolay değildir. Ömer ise kendini affettirmek için karısına bir süpriz hazırlar ve bu süpriz herkesi şaşırtacaktır. Çünkü Ömer Zehra’ya evlenme teklifi eder. 🙂 🙂

  2. Aadminnn tüyoların devamını getirdim. 🙂 Zehra vurulduktan sonra hastaneye kaldırılır ve ameliyata alınır. Sabah’ta dahil herkes hastaneye gelmiştir. Sabah “Zehra dediğini yaptı” der. Ömer de nasıl yani der ve Sabah düğün gecesi Zehra ile konuştuklarını ve seni canı pahasına sevdiğini,nefretten doğan aşkınızı anlattı der. Ömer gerçeği öğrenmiş olur böylece ve kahrolur. Doktor ameliyattan çıkar ve biz herşeyi yaptık Zehra’nın yaşama isteği kendi elinde der. Ömer Zehra’nın yaşamak istemeyeceğini düşünür ve doktora onu görmek için yalvarır. Izin alan Ömer Zehra’nın yanına gider ve ellerini ellerine alarak onu ne kadar sevdiğini söyler defalarca. Ve birçok kez özür diler. Artık bekleme süresi başlamıştır. Evettt olaylar böyle gelişecek. Bakalım sonumuz nasıl olacak. Iyi akşamlar admin. 🙂

    • Sanem hanım bu yazdıklarınızı ben Dizi Haberi sayfasına yazmıştım onlar da tüyolara koymuşlardı ama iznimi alarak. Kendi tahminiz gibi yazmanız hoş olmamış.

      • Kusura bakmayın ama ben bu tüyoları başka sitelerin yorumcularından öğrenmedim ki. Ayrıca benim düşüncelerimde değil. Farklı kaynaklardan öğrendiğim tüyolar bunlar. Muhtemelen yazım tarzımız benziyordur. O yüzden öyle düşünmüşsünüzdür. Ben zaten sizin yorumlarınız ile daha önce hiç karşılaşmadım. Dediğim gibi yazılarımız benziyor olabilir. Sizde de öyle bir düşünce oluşturmuştur. Iyi geceler. 🙂

  3. Merhaba Admin ben geldim. Şimdi tüyoları okudum ve size bir haberim var. Evet kaçırılma sahnesi var ama kaçırılan Zehra değil. Kim mi? Hemen soyleyeyim kaçırılan kişi Ömer olacak. Çetin ve Müge işbirliği yapıp Ömer’i kaçıracaklar. Bunu öğrenen Zehra ise eşini kurtarmak için canını ortaya koyacak ve vurulacak. Hatta vurulduktan sonra kalbi bile duracak ama sonra tekrar hayata dönecek. Ardından Ömer de eşine koşulsuz güvenecek. Ama bu sahnenin yaklaşık iki-üç hafta sonra yayınlanacağını düşünüyorum. Çünkü birkaç gün önce kaçırılma sahnesini çektiler ve bildiğiniz gibi çekimler yaklaşık bir ay kadar önden gidiyor. Kısacası bu olayı bir ay sonra bile izleme ihtimalimiz var. 🙂 Bugünlük benden bu kadar. Yeni gelişmeler olursa sizlere haber ederim. 🙂 Herkese iyi günler. 🙂

Comments are closed.