Adını Sen Koy 213. Bölüm Özeti Tüyoları (8 Kasım Çarşamba) Neler Olacak?


Güncelleme: 5 Kasım 2017 : 17:19
0

Her bölümde izleyenleri sevindirirken güldüren Adını Sen Koy yavaş yavaş ilk sezon sahnelerine dönüş yapmaya başladı. Dizide 2 kötü karakter yerini aldı. Çetin ve Canan karakterleri. Yaptıkları ve yapacakları ile izleyenleri çıldırtacak olan bu ikili artık yeter dedirtecek. Adını Sen Koy 213. Bölüm Özeti Tüyoları sizler için haberimizde olacak. Sizlerde bölüm be hafta ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Canan ve Çetin ikilisi dizide ne kadar kalmalı? Bu iki karakterin varlığı diziyi olumsuz etkiler mi?


Adını Sen Koy 211.-215. Bölüm Özeti 43. Hafta 6-10 Kasım Analizi<<<TIKLA


Adını Sen Koy (8 Kasım Çarşamba) 213. Bölüm Özeti Tüyoları; Ömer ve Zehra evliliğe giden bu yolda beraber heyecan dolu gelişmelerle tatlı telaşları yaşarken Canan ve Çetin de rahat durmayacaktır. Bu zorlu süreçte Cevriye, Salim ve Şükran hala genç çiftimize yardımcı olurken bazı gelişmeler herkesi köşeye sıkıştıracaktır. Çetin’in haddini aşan davranışları Zehra’yı çileden çıkarsa da Zehra bazı kararları kendi başına alacak ve bunlarda Ömer ve arasında soğuk rüzgarların esmesine neden olacaktır.

Kerem ve Sabah cephesinden şimdilik iyi haberler var gibi. Öncesinde Tom ve Jerry gibi didişen çiftimiz yavaş yavaş aşkın sahilinde gezinmeye başlıyorlar. Adını Sen Koy 213. Bölüm Özeti Tüyoları ile ilgili bilgiler, son gelişmeler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Sizlerde heyecan dolu bölümlere ait görüş ve düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<TIKLA


Adını Sen Koy 211 – 212 Yeni Bölüm Fragmanı

https://youtu.be/aDumP_RG-Lw