Adını Sen Koy 210. Bölüm Özeti-3 Kasım Neler Olacak?


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 18:34
0

Yine heyecanlı bir hafta sonu bizleri bekliyor. Adını Sen Koy 210. Bölümü bir çok şeyin aydınlanmasına neden olacak. Adını Sen Koy 210. Bölüm Özeti ve haftanın finali ile ilgili tüm bilgileri hem haberimizden hem de sitemizden takip edebilirsiniz. Adını Sen Koy bu hafta Zehra’nın halası ve kuzen Canan’ın diziye girmesi ile farklı bir seyir almıştır. Ömer ve Zehra tam sona geldik derken yine tansiyon hoplatan gelişmelerle karşı karşıya kalmışlardır. Canan’ın sevgilisi ise farklı bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Ayşe ve Nihat tatilden dönmüşlerdir. Dönmüşlerdir ama evdeki telefon herkesi paniğe sokmuştur. Canan telefonunu evde unutmuş ve bir anda ortam gerilir. Diğer taraftan Canan Çetin’le buluşmalarına devam etmektedir. Ancak Çetin Canan’ın fakir olduğunu anlamıştır. Canan ise Çetin’le olan ilişkisinde gol yememek için oyunu değiştirir ve Zehra’yı bu oyuna dahil eder.


Adını Sen Koy 211.-215. Bölüm Özeti 43. Hafta 6-10 Kasım Analizi<<<Tıkla


Krem ve Sabah cephesinde ise yine sular kaynamaya başlamıştır. Sabah Kerem’i yanlış anlamış ve onu çok üzmüştür. Şimdi ise Kerem’in kalbini kazanmaya çalışmaktadır.  Bunun içinde Kerem ile kız arkadaşının arasını yapmak ister. Tabi girişilen bu olay yine Kerem’i kızdırır ve işler yine kötü gider.

Çetin Canan’ı kullanarak Zehra’ya yakınlaşmaya çalışmaktadır. Zehra ve Ömer düğün telaşı içerisindeyken bu tehlikenin farkına varacak mıdır. Çetin Hem Ömer’in hem de Zehra’nın başını yakmakla kalmayacak onların aşklarına da engel olacak gibidir.