Adını Sen Koy 206. 207. 208. 209. ve 210. Bölüm Özet ve Tüyoları(42. Hafta)


Güncelleme: 5 Kasım 2017 : 15:41
1

Adını Sen Koy 206. 207.208. 209. ve 210. Bölüm Özetlerini haberimizden takip edebilirsiniz. Adını Sen Koy bölüm özetleri ve tüyolarını günlük olarak güncellenmektedir. Ömer ve Zehra cephesinde önceki hafta neler yaşanmıştı. 30 Ekim-3 Kasım özetlerine geçmecen önce geçtiğimiz hafta yaşananları bir hatırlayalım. Tam söz kesilecekken Hatice hala aramış ve o mutlu anları gerilim dolu bir atmosfere bırakmıştır. Arayan Zehra’nın halası Hatice haladır.  Kendisinin onayı olmadan bu evliliğin olmayacağın söyler. Ertesi gün Ömer yanında Zehra ile arabayı şehir dışına sürer.  Amaçları Hatice halanın da gönlünü ve rızasını alıp bir anca bu evliliği yapmaktır.

Kerem ile Sabah cephesinde ise işler iyice karışmıştır. Kerem’in mafyanın adamlarını kendisinin yönlendirdiği itiraf etmesi Sabah’ta hayal kırıklığı doğurmuştur. Kerem Sabah’ın gönlünü almak ister. Bunun için hemen işe koyulur. Tabi öncelikle Sabah’ı o mafya bozuntularından koruması gerekmektedir.

Adını Sen Koy 206. bölüm özeti

Ömer bir umut köye kavuşmuştur ancak işler istediği gibi gitmeyecektir. Ömer, Zehra ile evlenebilmek için kendisini yeni bir sınavın içinde bulur. Ancak bu kez Salim’den çok daha sert bir kayaya çarpmıştır. Ne yapsa Hatice halayı razı edememektedir. Hatice hala Ömer’den bir türlü haz etmez.

Kerem, mafyanın adamalarının Sabah’ın başına bir iş açacağından endişelenmekte ve onu yanında tutmak için türlü bahaneler üretmektedir. Kerem’in son hamlesi, olan bitenden habersiz olan Sabah’ı şaşkına çevirir.

Ömer’in Zehra’yla evlenmek için giriştiği çetin mücadele sürmektedir. Ömer nihayet kendisinden ne istendiğini anlamıştır. Gelişmeler Zehra’nın umutsuzluğunu Ömer’in kararlılığını pekiştirir. Hatice hala kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi işini kendisi yapan bire erkek damat aramaktadır. Bu anlamda Ömer’e verdiği her işi kendisinin yapmasını istemektedir. Bunu Ömer geçte olsa anlamıştır. Bir sabah hem Hatice halaya hem de Zehra’ya sürpriz yapar. Sobayı yakmış, ineklerin yemini vermiş ve sabah yapılacak işlerin çoğunu yapmıştır. Hatice hala belli etmese de 1 puanı Ömer’e vermiştir.

Adını Sen Koy 31 Ekim 207. bölüm özeti

Kerem ise Sabah’ı emlak dükkanında tutma stratejisini devreye sokmuştur. Dükkanın anahtarını kaybetmiş gibi yapar ve o akşamı dükkanda geçirmelerini sağlar. Bu şekilde mafyadan uzak duracaklardır.  Diğer taraftan Kerem ise bir yandan Sabah’a yaptığı yanlış fark eder diğer yandan ise Sabah’a duyduğu sevgiyi gizlemeye çalışmaktadır. Evet Kerem ve Sabah bir birlerine güzel duygular beslemektedirler ancak bunu ifade edemedikleri gibi kendilerinden de saklamaktadırlar.

Dizimizin 206. 207.208. 209. Ve 210. Bölümlerinde yani 42. Hafta Adını sen Koy bölümlerinde bu aşkın biraz daha ilerlediğine şahitlik edeceğiz. Adını Sen Koy 30-31 Ekim pazartesi ve Salı günkü özetleri en kısa zamanda haberimize eklenecektir. Ömer ve Zehra zorda olsa bir yola çıkmışlardır. Hatice hala Zehra’nın annesinin yaşadığı sıkıntıları torunu Zehra’nın da çekmesini istememektedir. Salim Zehra’nın öz babası değildir. Bu anlamda Zehra’nın annesi çok farklı bir hayat hikayesine sahiptir. Örneğin Zehra ve Kerem kardeş mi? Kerem’in babası aynı zamanda Zehra’nın da babası mı? Adını Sen Koy ile ilgili tüyo ve senaryo tahminlermizi aşağıdaki bağlantılardan takip edebilirsiniz.


Adını Sen Koy Kerem ile Zehra Kardeş mi? İşte Gerçekler<<<tıkla


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Yeni Haftada bizleri neler bekliyor. Ayşe Ömer ve Zehra’nın hallerinden şüphelenecek ve bu işi kurcalayacak. Cevriye halanın pot kırmaları ile şüpheler artsa da Ayşe’ye herhangi bir şey hissetmeden bu işi çözmeye çalışacaklar. Aynı zamanda Zehra’nın halası düğün merasimi için kızıyla beraber Zehra’lara gelecek.

Hala kızı Zehra, Ömer’in zenginliğine vurgu yaparak ortamı germeye çalışacak. Zehra ile Ömer evlilik anlaşması ile birlikteliklerini hukuki olarak zapt altına alacaklar. Böylece Zehra Ömer’in tüm mal varlığına ortak olacak. Bu durum ilerde sorun olacak mı? Bunu istemeyenler olacak mı? Ömer ve Zehra evliliği ine çıkmaza mı girecek?

Kerem ve Sabah aşkı git gide yoluna girmeye devam ediyor. Kedi ve fare gibi didişen çiftimiz yavaş yavaş aşkın tarifini bulmaya çalışıyorlar. Yakın zamanda mutlu bir aşk öyküsünü okumaya hazır olun.

Adını Sen Koy 42. Hafta Fragmanı

Comments are closed.