Adını Sen Koy 204. Bölüm 26 Ekim Perşembe Özeti Tüyo ve İpuçları


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 18:48
0

Adını Sen Koy 41. hafta sonu gelirken Ömer ve Zehra cephesinde işler sarpa sarıyor gibi. Adını Sen Koy 204. Bölüm 26 Ekim Perşembe özetinde Hatice Hala Ömer’i zorlamaya devam etmektedir. Hatice hala Ömer’e köyde bazı işler vermekte ve bunları Ömer’den kendisinin yapmasını istemektedir. Diğer yandan Ömer’e güvenmemektedir. Hatice hala Ömer’i zengin kendisi bilmez, gelenek görenek tanımaz, sevdiğin sahip çıkmaz ve gönül eğlendirmek için birisiyle gönül bağı kuran birisi olarak düşünmektedir.


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Ömer Zehra ile evlenebilme adına bir çok zorluğa katlanmaktadır. Ancak bu sefer işler biraz daha zordur. Salim’den daha sert  bir kaya ile karşı karşıyadır. Ömer Hatice halayı kızdırmadan ve işleri daha kötü bir duruma sokmadan bu işi halledebilecek mi?

Kerem ve Sabah cephesinde işler biraz ters dönmüş gibidir. Sabah Kerem’in evine oltayı atmış Kerem’i çileden çıkarırken şimdi sie tam tersi olmuştur. Kerem Sabah’ın peşinden ayrılmamaktadır. Kerem mafyanın Sabah’a zarar vermesinden korktuğu için onu yalnız bırakmak istemez.  Ancak Kerem’in kalbinden gelen ve anlam veremediği duygular vardır. Ancak Kerem istese de istemese de bu duygular bir gün ipini koparıp açığa çıkacaktır.

Hatice hala Ömer’i istememektedir. Ancak Hatice halanın sakladığı hastalığı vardır. Zehra ile konuşurken bir anda bayılır. Ömer ise hemen yetişip Hatice halayı hastaneye götürür. Ömer’in Hatice hala göstereceği ilgi ve alakası Hatice halanın duvarlarını yıkacaktır.


Adını Sen Koy Seher Kim? Zehra’nın Annesi Kimdir?<<<Tıkla