Adını Sen Koy 2017-2018 Yeni Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?


Güncelleme: 15 Eylül 2017 : 10:41
1

Adını Sen Koy 2017-2018 yeni sezonu ne zaman başlıyor? Adını Sen Koy 2017-2018 sezonunda ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarının günlük dizisi iken bir anda kanal değiştirdiği açıklanan ve Star Tv‘ye geçtiği açıklanan Adını Sen Koy, yayın saati ile de izleyicileri şaşırtacak.


Adını Sen Koy Neden Star Tv’ye Geçti? Neden Kanal Değiştirdi <<<tıklayınız


Adını Sen Koy dizisi TRT 1 ekranlarında saat 16.20’de yayınlanıyordu. Geçtiğimiz sezonda izdivaç programları ile aynı saate denk getirilen dizinin Star Tv’ye geçmesi ile birlikte yayın saati de değiştirildi.

Adını Sen Koy artık haftaiçi her gün saat 13.00‘da izleyici ile buluşacak. Eski yayın saatine göre çok erken bir saatte başlayacak olan dizinin sevenlerinin bu duruma ne diyeceği de merak konusu oldu.

Adını Sen Koy dizisi yeni sezonuna 25 Eylül tarihinde başlayacak. Tarihin neden bu kadar ileri bir zamana alındığı ile ilgili de kanal yetkililerinden bir açıklama gelmedi. Bayram tatilinin bitmesi ile birlikte ekranlardaki yerini alması beklenen dizinin yayın gününün gecikmesi de seyircileri üzecek.

Adını Sen Koy dizisi 25 Eylül’den itibaren hafta içi her gün saat 17:15’te Star Tv ekranlarında olacak.

 

Adını Sen Koy dizisinin yeni saatini beğendiniz mi? Sizce dizi eski saatinde mi yayınlanmalı? Dizinin ne zaman yayınlanması istersiniz? Adını Sen Koy dizisi ile ilgili tüm fikirlerinizi bize yazabilirsiniz. Dizi ile ilgili en güncel haberler için bizi takip etmeye devam edin!


Adını Sen Koy 181. Bölüm Özeti – 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları


1 YORUM

Comments are closed.