Adını Sen Koy 198. Bölüm Özet ve İpuçları-18 Ekim’de Neler Olacak?


Güncelleme: 17 Ekim 2017 : 23:17
1

Star TV ekranlarında Adını Sen Koy şöleni devam ediyor. Daha önce söylemiştik, Adını Sen Koy’da bu hafta düğün var. 198. Bölüm gelişmeleri, özeti, tüyoları ve dahası. Bakalım Ömer ve Zehra’yı ne tür gelişmeler bekliyor?

Ömer’in Salim’in isteklerini yerine getirmek için tekrar işe koyulmuştur. İlk kız istemede başarılı olamayan Ömer yeniden işe koyulmuş ve Salim’i ikna edebilme adına her şeyi düşünmektedir. Bu kez hata yapmamak için çok dikkatli olacaktır. Salim’in gönlünü kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaktır.


>>> Adını Sen Koy 196-197-198-199. ve 200. Bölüm Özet ve İpuçları <<<


Asya ile telefonla konuşan Zehra onu kıramamış ve Konak’a gitmek için Salim babadan da izni almıştır. Konakta çok hoş vakit geçiren Zehra vakit gitmeye gelince Asya’nın ısrarları ile bir türlü konaktan çıkamaz. Konaktan çıkmak için kendini zorlayan Zehra’nın imdadına bir telefon araması yetişir.

Sabah cephesinde ise işler karışmaktadır. Sabah’ı mafyanın elinden kurtaran Kerem bu iyilik karşısında Sabah’tan sürekli isteklerde bulunur. Sabah ise Kerem’in isteklerini yapacak derken oldukça yorgun bir bitik bir hale gelmiştir. Ama Sabah bundan da kurtulmanın bir yolunu bulacaktır.

1 YORUM

  1. Günaydınnnn. Bu Sabah ve Kerem sahnelerini bir an önce azaltmaları lazım. Çok can sıkmaya başladı. Zaten bölüm elli dakika. Otuz dakikası Kerem ve Sabah’a gidiyor. On dakikası Salim’e,beş dakikasıda konağa. Ömer ve Zehra’ya kaldı beş dakika. Acaba başroller değişip, Sabah ve Kerem oldu da benım mi haberim yok?

Comments are closed.