Adını Sen Koy 187. Bölüm Özeti ve Tüyoları 3 Ekim


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 18:07
5

Günlük diziler içinde en çok izlenen ve Star Tv’nin günlük reytinglerinde büyük artış göstermesini sağlayan Adını Sen Koy dizisiyle ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Adını Sen Koy 187. bölümde bizi neler bekliyor?

Adını Sen Koy‘un yeni haftasında çok heyecanlı bölümler bizi bekliyor gibi görünüyor. Zira Salim babanın Ömer ve Zehra’nın evliliğini öğreneceği yönünde söylentilerin gerçeği yansıttığı dünkü bölümde ortaya çıktı. Tam Yasemin’in gittiği, Salim babanın Zehra’ya olan güvenini her fırsatta söylediği günlerde bu haber dizimizde bir şok etkisi yarattı.

Adını Sen Koy 186-187-188-189-190. Bölüm Özetleri ve Tüyoları

Özge karakteri de dizideki etkisini gittikçe arttırıyor. Daha önce bizim de söylediğimiz değerli yorumcumuz Sanem’in de söylediği gibi Özge, pek masum görünmüyor. Ömer ve Zehra’nın arasını açabilecek bir karaktere benziyor. Bunca fırtınadan çıkan ikili artık kolay kolay yıkılmazlar. Ancak yıpranabilirler.

Alev’in yurt dışından dönüp dönmeyeceği belli değil. Alev‘siz dizinin çok güzel olduğunu söyleyenler olsa da diziye iyi karakter gerektiği gibi kötü karakterler de gerekiyor.

Yeni sezonun en büyük olayı Zehra ve Ömer evliliğinin Salim babadan gizlenmesi oldu. Yasemin’in olmaması da Salim babanın tüm ilgisinin Zehra’ya yönelmesine neden oldu. Ayrıca gelen görücü işleri tamamen karıştırdı. Salim babanın kızı için en iyiyi düşünürken gerçekleri bilmemesi büyük sorun oluşturuyordu. Ancak Salim Baba bu hafta her şeyi öğreniyor. Kalp spazmı geçiren Salim babanın hastalığının sebebi de ansızın öğrendiği bu evlilik. Ayrıca kıymetli yorumcumuz Sanem’in de belirttiği gibi Ömer ve ailesi kız istemek için Zehra’lara gidecek gibi görünüyor. Artık dizimizde mutlu olaylar artıyor.

Ömer ve Zehra aşkının yanı sıra Sabah ve Kerem aşkı da gözde olacak gibi. Sabah, başını mafyalardan kurtarabilirse mutlu olabilecek ama tüm parasını bu işe kaptırması çok kötü oluyor. Gelecek bölümlerde umarız biraz daha rahatlar ve Kerem ile aşkını yaşayabilir.

Sizin 187. bölümden beklentileriniz neler? Siz diziden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz. Adını Sen Koy 187. bölüm ile ilgili ayrıntılar kulağımıza geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Adını Sen Koy 188. Bölüm Özeti ve Tüyoları 4 Ekim

5 YORUMLAR

  1. Evli olduklarini soylemesinler zaten gercek evli degiller ,dozlesmeli evliler.Zehrayi babadi.dan isteyip dugun yapip telli duvakli duvun yapip evliliklerini gercege donustursunler .Zehranin babasina evli olduklarini soylemelerine ne gerek varki

    • beğendiğinize sevindik sanem. 🙂 sizlere daha güzel bir kullanıcı zevki tattırmak için elimizden geleni yapıyoruz.

      • Adını sen koy’un Mert’i Ali Oğuz Şenol’un yeni dizisi belli oldu. Fox tv’de Komsular dizisinde başrolde oynayacakmış. Dizi saat 18.00’da yayınlanacakmis. Yani A.S.K. ye rakip olarak geliyor.

  2. Harika bir haberim var sizlere. Dizimizin Cevriye halası Neslihan Günaydın Aka bir fotoğraf paylaşmış. Yakında kız isteme var. Cemil Zehra’yi istemeye gidiyor. Şaka şaka Ömer’ler Zehra’yı istemeye gidiyorlar. Ellerinde çiçek ve çikolataları ile. Birde haftaya ne oluyorsa Salim kalp spazmı geçiriyor. Zehra ve Ömer fellik fellik Salim’i arıyor ve hastanede buluyor. Sanırım Salim’e herşeyi anlatıyorlar. Başka ne olabilir ki? Zaten az önceki bölümde de Ömer Salim’in karşısına çıktı. Bakalım ne olacak pazartesi günü?

Comments are closed.