Adını Sen Koy 186. Bölüm Özet ve Tüyoları 2 Ekim


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 18:05
2

Dizimizin ikinci sezonu güzel bir şekilde başladı. Adını Sen Koy yeni sezon başlangıcında güzel hikayelerle izleyicisinin diziye ısınmasını sağladı. Peki bizi yeni haftada neler bekliyor? 186. bölüm özeti yayınlandı mı?

Güzeller güzel Zehra ve karizmasını yansıtan Ömer‘in hikayesi bizleri etkilemeye devam ediyor. Geçen bölümlerde bazı izleyiciler Ömer’in Zehra ile baş başa vakit geçirmek için otel odası tutmasından rahatsız olmuşlar. Dizinin TRT ekranlarındaki haline duydukları özlemi dile getirmişler. Duruma hak vermemek elde değil. TRT kalitesi bazen dizide aranıyor. Ancak Star Tv’nin de hakkını yememek lazım, Adını Sen Koy dizisine özen gösteriyor.

Adını Sen Koy 186-187-188-189-190. Bölüm Özetleri ve Tüyoları

Adını Sen Koy 186. bölümde de Ömer ve Zehra‘nın aşklarına şahit olsa da Zehra’nın vicdan azabı tükenmek bilmiyor. Haksız da değil, Babasının ona olan güvenini duydukça ondan habersiz evlenmek canını acıtıyor.

Salim’in tek isteği kızının evinden gelinliğiyle çıkması. Ancak Ömer’in dükkanına gelip gerçekleri anlatmasıyla şok geçiren Salim, kalp rahatsızlığı geçiriyor. Rahatsızlığı öncesinde ise Zehra’yı arayarak Ömer’in söylediklerinin gerçekliğini araştırıyor. Zehra da inkar etmeyince olayın gerçekliğini anlayan Salim duyduklarının ağırlığını taşıyamıyor.

Zehra, babasına gerçekleri anlatanın kim olduğunu araştırıyor. Yaseminden şüphelenen Zehra, onu arasa da ona ulaşamıyor. Gerçekleri babasına anlatanın kim olduğunu şimdilik bilmiyor.

Adını Sen Koy 186. bölümde ilk haftanın heyecanını aratmayacak Geçen hafta çok fazla mutluluğa tanık oldu. Bu hafta durumlar biraz tersine dönebilir. Dizide ne zaman her şey yoluna girdi diye düşünsek bir aksilik ortaya çıkıyor çünkü.

Adını Sen Koy 186. bölüm ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Adını Sen Koy 186. bölüm detayları geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

2 YORUMLAR

  1. Dizimize bir konuk oyuncu katılmış. Nimet hanımın oğlu rolünde Cemil. Fotoğrafını gördüm ama amatör biri olduğu için tanımıyorum. Öğrenirsem eğer yazarım. 🙂 birde haftaya Salim herşeyi öğreniyormuş. Tabi dogruysa.

  2. Dizimize bir konuk oyuncu katılmış. Nimet hanımın oğlu rolünde Cemil. Fotoğrafını gördüm ama amatör biri olduğu için tanımıyorum. Öğrenirsem eğer yazarım. 🙂

Comments are closed.