Adını Sen Koy 185. Bölüm Özeti ve İpuçları 29 Eylül


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 18:03
4

Adını Sen Koy 185. bölümde bizi neler bekliyor? Haftanın son gününde Adını Sen Koy’da neler yaşanacak? Adını Sen Koy 29 Eylül İpuçları!

Adını Sen Koy’da sular bir türlü durulmak bilmiyor. Dizide bazı olaylar izleyicinin tepkisini çekiyor. Eski sezonundaki bölümü yayınlandığı anda internet üzerinden de izlenebilirken Star Tv, dizinin izlenmesi için telif hakkı vermiyor. Dizinin özetlerini bile zar zor yayınlayan Star Tv bu şekilde giderse daha çok tepki alabilir.

Diğer yandan Alev ve Müzeyyen olmadan devam eden dizide işler yolunda gidiyor. Ancak diziye yeni katılan Özge karakteri işleri karıştırabilir. Kervancıoğlu’nun organizasyon sorumlusu olan Özge, Zehra’nın Ömer’i kıskanmasına neden olabileceği gibi bu cephe için tehlike de oluşturabilir. Yine Ömer ve Zehra aşkının önüne geçecek birileri ortaya çıkmaya başladı bile.

Sabah ise emlakçı dükkanı yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Mehtap’ın borçları, umutla yeni dükkanını açan Sabah’a zor zamanlar yaşatıyor. Mehtap’a telefonla ulaşan Sabah, Mehtap’tan istediği yanıtı alamıyor. Sabah, tüm parasını kaptırdığını söylese de Mehtap bu işi pek de önemsemiyor. Sabah, başına açılan işlerle bir başına kalıyor.

Ömer ile Zehra artık mutlu olsun, yüzleri gülsün istiyoruz ama Salim baba varken bu pek mümkün görünmüyor. Eğer Zehra’nın kendisinden habersiz evlendiğini duyarsa kesinlikle yıkılacak ve hastalanacaktır Salim baba. Diğer taraftan Zehra’ya gelen görücü kadının oğlu Zehra ile tanışmaya geliyor. Ömer ise bu durum karşısında küplere biniyor.

Sabah ve Kerem’in ilk tanışmaları pek hoş olmasa da ikili biraz da mecburiyetten birbirleriyle beraber hareket etmek zorunda kalıyor. Bu zorunluluk ikili arasında bir aşka dönüşecek mi onu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Sizin dizinin 185. bölümünden beklentileriniz neler? Adını Sen Koy’da dizinin nasıl devam etmesini istersiniz? Dizimiz ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.

4 YORUMLAR

  1. Dizimizin 36. Hafta 2. Fragmanı çıkmış. Gördünüz mu? Birde bundan önce bir tane daha yorumum vardı,yayınlanmadı.

    • Teşekkür ederiz bilgi için Sanem 🙂 Daha önce yapılmış yorumları kontrol ettim ama yayınlanmayan yorumunuza ulaşamadım. Belki bir ağ bağlantısı sorunu olmuştur. Yorumlarınız bizim için çok değerli 🙂

      • Hımm. Anladım. Zaten pek önemli birşey değildi yazdığım. Sağol Seda. 🙂 🙂 sende bana Sanem de. 🙂

  2. Özge hakkında bende sizler gibi düşünüyorum. Sonradan çok iş açacak gibi bizimkilerin başına. Ama Sabah’a göre Özge bana daha sevecen geldi açıkçası. Inşaallah Özge sonradan kötü olmaz yaa

Comments are closed.