Adını Sen Koy 181. Bölüm Özeti – 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları


Güncelleme: 30 Eylül 2017 : 00:04
82

Sizler için yeni sezonda bizleri neler bekleyecek, bu konuda kısa bir derleme yaptık. Adını Sen Koy 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları-181. Bölüm İpuçları?

Trt 1’in sevilen dizisi Adını Sen Koy sezon finali yaparak ekranlara kısa süreli veda etti. Dizi severler kısa süreli bir özlem çekeceklerdir. Özleminizi biraz olsun gidermek için gelecek sezon bizleri nelerin beklediğini sizlerle paylaşmak istedik.

Adını Sen Koy 180. Bölüm Sezon Finalinde birkaç sahne aslında Adını Sen Koy dizimizin 2. Sezonu için bize birkaç tüyo veriyor.


Adını Sen Koy 181-182-183-184-185. Bölüm Özet ve Tüyoları


Alev’in bıraktığı cd de neler var? Ne gibi süprizler bekliyor hepimizi. Alev, Ömer’e babanla aynı kaderi paylaştığında ne yapacaksın diyerek neyi kast etti?

Adını Sen Koy 2. Sezon Tüyoları;

Senaryo gereği Tahir Kervancıoğlu yani Ömer’in babası ile Hilmi Yılmaz’ın arasındaki en büyük sorun, Ömer’in annesine olan sevgisiydi.

Adını Sen Koy 186-187-188-189-190. Bölüm Özetleri ve Tüyoları

Alev’in Ömer tarafından aforoz edilmesi Alev’e zor günler yaşatacak. Şirketten uzaklaşması, bazı parasal sorunları yaşamasına sebep olacak gibi görünüyor.

Adını Sen Koy 2. Sezon Tüyoları Devam Ediyor;

Muhtemelen yeni sezonda, Alev’in cd si gündemde olacak. Cd de neler var bilmiyoruz ama muhtemelen Alev, cd ile yine Ömer ve Zehra’nın mutluluğuna çıban olacak gibi görünüyor.

Ömer, sezon finalinde uçuruma düşmek üzereyken söylediği; “Seni Seviyorum” sözleri çok güzeldi. Ama hep zor durumda kalınca değilde daha güzel bir ortamda daha romantik bir şekilde olsa izleyici daha memnun olabilirdi.

Bu sanki, biraz zorlama, her ihtimale karşı ölürsem içimde kalmasın der gibi oldu bu aşk itirafı. Laf yerindeyse, Ateist birinin uçak düşerken korkuyla Allah’a inanıyorum demesi gibi bir şey.

Umarız yeni sezonda daha güzel bir ortamda daha güzel cümlelerle bu itirafını yeniler Ömer.

TÜYO 1 :

Yasemin, kimliğini yenilemek için gittiği nüfus müdürlüğünde, kimliğinin hemen çıkmayacağını, bunun yerine aile nüfus kaydını vereceklerini söyleyen memurun, teklifi üzerine aldığı kağıtta ablasının evli olduğunu görünce şok olur.

Zehra Kaya olan ablasını, Zehra Kervancıoğlu olarak okuyup, evlenme tarihini görünce şok olur. Ancak yeni sezonda bunu babasından önce Zehra ile paylaşınca, ablası ona tüm gerçekleri anlatır.

Yasemin, babasına hemen söylemese de bir süre sonra Salim’in bir konuda kendisine kızması üzerine bu gerçeği ağzından kaçıracak olan Yasemin, ablasının evli olduğu gerçeğini babası Salim’e istemeden de olsa söyleyince, işler karışacak.

 

TÜYO 2 :

Salim baba, önce Zehra’nın kim ile evli olduğunu ve ne zaman dan beri devam ettiğini araştırır. Ömer ile evliliğini, Nüfus Müdürlüğünden öğrenen Salim, kızına kendinden sakladığı bu gerçekler için sitem eder ve neden kendine yalan söylediğini öğrenmek ister.

Zehra ise açıklama yapmaz ve babasının kızmalarını sessizce dinler. Çünkü, ne olursa olsun babadan gizli olmamalıydı der ve hatasını kabullenir.

TÜYO 3 :

Alev, giderayak Ömer’e sunduğu cd herkesin dikkatini çeker. Alev, hangi gerçekleri saklıyordu cd de acaba?

Yoksa yine bir yolunu düşünüp, Ömer ve Zehra’nın arasını açacak bir şeyler mi vardı cd içinde?

Herkes bu konuyu merak ediyor. Çünkü Alev’in, Ömer’e söylediği sözler cd içeriğinin boş olmadığını, Ömer’e geçmişi ile ilgili olduğunu açıkça gösteriyor.

Hilmi Yılmaz’ın da önemli bir faktör olduğunu ve Ömer’e olan kininde, nefretinde, geçmişte yaşananların olduğunu çok rahat anlıyoruz.

TÜYO 4 :

Daha önce proje için Amerika’ya gitmiş olan ve orada işlerinin uzamasından dolayı kalan ve aslında diziden çıktığı söylenen Demir rolündeki Umut Aksoy’un, iş gereği ara verdiği, yeni sezonda dizimize geri döneceğini ve Leyla ile olan aşkının kaldığı yerden  daha güzel şekilde devam edeceğini, öğrendik.

Umarız, bu güzel birliktelik devam eder ve Leyla ile Demir aşkı sürer. Seviyeli ve duygusal insanların, gerçek aşkına ihtiyacımız var. Toplumca, o yüzden çok sevilmişti ikili.

TÜYO 5:

Ömer’in uçurumdan düşmek üzere iken ağzından çıkan Seni Seviyorum sözcüğü etkileyici olsa da yeni sezonda daha romantik bir sevgi itirafı bekliyoruz. Her ne kadar o an için güzel bir sürpriz olsa da Ömer, söylediği bu sözün arkasında duramazsa son anda ettiği laf pek işe yaramayabilir. Bakalım bu konuda neler yapacak.

TÜYO 6:

Zehra, Salim babadan habersiz evlendiği için kendisini çok suçlu hissedecektir. Geçtiğimiz sezonda da babasının sözlerine bu suçluluk duygusu yüzünden karşı çıkmayan Zehra, yeni sezonda babasının kızgınlığını geçirebilmek için boşanmayı bile deneyebilir. Ama artık Ömer buna izin vermeyecektir. Hem sevdiği kadını kazanmak hem de Salim babayı ikna edebilmek için çok uğraşması gereken bir Ömer bu sezonda bizleri bekliyor.

TÜYO 7:

Adını Sen Koy’un ikinci sezonu ile ilgili gelen önemli bilgilerden birisi de Beton ve Mehtap karakterinin rollerinin azaltılacağı şeklinde. Geçtiğimiz sezonda izleyicilerin büyük tepkisine neden olan bu iki karakter yeni sezonda ekranda daha az görülebilir.

TÜYO 8:

Adını Sen Koy dizisinin kanal değiştirmesi ile birlikte maddi sorunları da ortaya çıkabilir. Geçtiğimiz sezonda da anlaşması biten dizinin çekildiği konak bu sezonda değişebilir. Belki de Zehra ve Ömer’in yeni bir evi olur ve bu sezonda onları başka bir evde görürüz.

TÜYO 9:

Mert’in Zehra’ya olan ilgisi geçtiğimiz sezonda apaçık belliydi. Zehra’nın evli olduğunu ancak bunun sözleşmeli bir evlilik olduğunu öğrenen Mert, Zehra sevgisinden vazgeçebilir. Çünkü yeni sezonda diziye birbirinden güzel oyuncular dahil oluyor. Bu oyunculardan biri de Mert’in aşık olup diziye devam edeceği bir karakter olabilir.

TÜYO 10:

Yasemin’in nüfus müdürlüğünden belge almasıyla başlayan olaylar zinciri yeni sezonda da etkisini sürdürecektir. Çünkü nüfus belgesinde olan tek olay Zehra’nın evliliği değildir. Zehra’nın evlenmesinin yanı sıra abileri Sinan’ın da ismi burada yer almaktadır. Yeni sezonda Sinan karakteriyle bir isim de diziye dahil olabilir.

TÜYO 11:

Mert’in ilişki yaşayacağı kadın Mehtap’ın yerine gelen Buket karakteri olabilir? Siz Mert’le Buket’i yakıştırdınız mı? Sizce güzel bir ikili olurlar mı?

TÜYO 12:

Yeni sezonun en önemli gelişmelerinden birisi de Ayşe’den gelecek. Yeni sezonda Ayşe’nin güzeller güzeli bir bebeği olacak. Koray’la Yasemin evlendiğinde onların da bir çocuğu olabilir.

TÜYO 13:

Salim baba yeni sezonda iki kızını da evlendirdiği için yalnız kalabilir. Sevim karakterinin diziye girip girmemesi ise biraz da izleyicinin elinde. İzleyici yorumlarını dikkate alan ekip eğer Sevim’in girmesine yönelik yorumlar olursa diziye Sevim’i dahil edecektir. Ama yeni bir karakter de karşımıza çıkabilir.

TÜYO 14:

Duyumlarımıza göre Alev karakterinin çok tepki alması yapımcıları da düşündürüyormuş. Ömer ve Zehra’nın ilişkilerine sürekli onun karışması artık izleyicileri bunalttı. Alev’in yaptıkları herkesi çileden çıkarttı. Bu yüzden yeni sezonda dizide Alev olmayabilir. Ancak dizide eğer Alev de olmazsa kötü bir karakter kalmıyor. Bu nedenle Alev’den boşalan koltuğa mutlaka birisi oturacaktır. Dizilerde iyi karakterler olduğu kadar kötü karakterlerin de bulunması gerekiyor. Bu yüzden yeni bir kötü karakter daha ortaya çıktı denebilir.

TÜYO 15:

Yasemin’in üniversite sınavına girmesi de dizide önemli bir gelişmeydi. Ancak Yasemin’in üniversite kazanıp kazanamadığı henüz kesinleşmedi. Bu konudaki bilgilerimizi netleştirmeye çalışıyoruz.

TÜYO 16:

Dizideki Mert rolünü canlandıran Ali Oğuz Şenol’un diziden ayrılması diziyi etkileyebilir. Ama her oyuncunun çıkışı diziyi kötü bir şekilde etkilemiyor. Mert’in çıkışı belki de olayları renklendirecek.

TÜYO 17:

Adını Sen Koy yeni sezonunda Star Tv ekranlarında yayınlanacağı için bazı sahneleri tepki çekebilir. Çünkü daha önce TRT 1 ekranlarında yayınlandığında diziye oldukça dikkat ediliyordu. Ancak Star Tv’de aynı hassasiyet gösterilmezse Adını Sen Koy eski tadını bulamayabilir.

TÜYO 18: 

Adını Sen Koy dizisinin TRT 1 ekranlarından Star Tv’ye transfer olması özellikle yurt dışından diziyi izleyenlerin büyük tepkisine yol açtı. Yurt dışında bazı ülkelerde yalnızca TRT 1 ekranının izlenebiliyor olması dizinin sevenlerini düşündürüyor. Star Tv bu konuda bir adım atabilir.

TÜYO 19:

Dizinin yayın saati eski saatinden daha geri çekildi. Diziyi eski izleyici kitlesi izleyemezse ve yorumlarını iletemezse olaylar istenmeyen yönlere çekilebilir.

Adını Sen Koy 181. Bölüm Özeti-25 Mayıs Pazartesi

Ömer ve Zehra’nın ölümle burun buruna geldiği o elim kazanın ardından konakta bütün taşlar yerinden oynamıştır. Zehra ve Ömer’in aşk itirafından sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Alev nihayet konaktan ayrılmış, Müzeyyen de onun peşinden gitmiştir. Ömer kendisine gelen garip telefonlarla boğuşurken, bir yandan da Salim’i kollayarak Zehra ile buluşur. Peki gecenin karanlığında, bu patika yolda Zehra ve Ömer’in ne işi vardır, yoksa onları kötü bir sürpriz mi beklemektedir?

ADINI SEN KOY YENİ SEZON TÜYOLARI DEVAMI İÇİN TIKLAYIN >> Adını Sen Koy Yeni Sezon Tüyoları

Peki sizler yeni sezon için ne tür yenilikler bekliyorsunuz. Çıkmasını istediğiniz bir karkater var mı? Yeni sezonda beklediğiniz gelişmeler ve olaylar neler? Yorumlarınızla yönetmen ve senaristlere mesaj bırakabilirsiniz.

Not: Adını Sen Koy yazar kadromuza katilmak ister misiniz? >>> Tıklayınız

82 YORUMLAR

  1. Ömer Zehra ikiniz o kadar yakisiyorsunuzki ne diyecegmimi bilmiyorum umarim mutlu bir yeni sezon olu

  2. hanhi saati yayınsınlar ben çok seviyorum ömerri zehrayı star tvkoymanız sevindim ama zuhal topalı koymasınlar ben istemiyorum

  3. Biz turkmenistanly buz adini sen koy dizisinin yeni sezonynyda trt1 kanalinda izlemek istiyorus lutfen trt1 kanalinda devam edin bizde str kanali yok

  4. Dizi Turkmenistandada izleniyor biz ailemiz olarak izliyoruz lutfen dizi trt de kalsin rica ediyorum lutfen lutfen lutfen(((

    • Marhaba dizi irandada izleniyur umariz yeni sezonda yeni yeni surprizlerle karsilasariz… zehra ve omer cok guzeller lutfen bizim askimizi onlara iletin….ekipede kolay gelsin

  5. Lütfen adini sen koy trt de kalsın ayni saatinde starda izlenmez
    Kanal degisir konular degisir dizi güzelliğini ozelligini kaybeder

  6. Lütfen adini sen koy trt de kalsın ayni saatinde starda izlenmez
    Kanal degisir konular degisir dizi güzelliğini ozelligini kaybeder

  7. seriali azerbaycandan izleyirik.lurfen bizi final hesretinde qoymayin.filmin yeni sezinunu sebrsizlikle gozleyirik.evde her kes baxir.hetta internetde tekrar baxiriq

  8. film Bakude de izlenir.Çok güzel gediyor.YENİ SEZON BÖLÜMLERİNİ BEKLİYORUZ.Ercan Meric çok simpatik bir aktyor,Hazal da öyle. Dizinin yayın saatı çok az. Lütfen bir az daha çok uzansın.

  9. diziyi olduğu gibi bu temmuz ayında internetten izledim,genel anlamda kurgu iyi…fakat cevaplanması gereken kadar bilmeceoldu ki! Sanki her bölümde bir yenisi ekleniyor,benen cok Zehranın gercek ailesini ,mert babası için gizli tanık oldu neler hissetiği konusu daha detaylı işlenirse iyi olur,ayşenin dizide hastalikla mücadele etmesi kazanmasıgüzel bir sosyal proje,yener ortada yok nerde,bu arada leyla evlilik kararı alabilecek mi…koray da babası ile ilgili sorunları cözmesi ,salim eşini af edecek mi ve eşi diziye dönecek mi,dizide mehtap karekteri biraz yumşatilirsa iyi olur bağrıp cağırması devam edecekse cıkartın,ve ayrıca nihatve halasi süperler….hiç konuşmadan bakışlarla diziyi devamını sürdürecek kadar duygusal performans gösteren zehra ve ömeri tebrik ediyorum…aleve gelince akili kadin yüklemesi yapilmiş ama maalesef olmamamış karekteri biraz daha ciddi kötü yapın,fakat her ne olursa olsun mutlu sonla bitsin dizi

  10. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.Ben istiyorum ki ömer ve zehra diziden ayrılmasınlar ve lütfen 181 bölümü kısa zamanda televizyona yayınlansln

  11. Dizi resmen bi guzellik darshanesi. Amma doru soyluyorlar biraz suresi cok olursa iyyy olur♡♡♡♡♡♡♡

  12. ömer ve zehrayı çok seviyorum birbirlerine çok yakışıyorlar inşallah gerçek hayatta da mutlu olurlar

  13. zehra ve ömeri çok seviyorum birbirlerine çok yakışıyorlar inşallah gerçek hayatta da beraber mutlu olurlar

  14. Zaten kaldığı yerden devam ederse gene alevin etrafında dönüp gene astıgı astık kestiği kestik olursa hiç bir şey olmamış gibi devam edip konaktakileri aşağılamaya devam ederse tutmaz bu sezon millet yeterince bıktı bu hakdızloktsn

  15. admin diziden cikmasini istedimiz oyunculari sanki bizi dinleyip cikaracaklarmi cikaracaklarsa o zaman ya alev ya muzeyyen bide hilmi yilmaz ciksin admin.bizim.dememizle.oluyormu cevap ver

  16. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.bu diziyi beyendik amma zehranın geyimlerini beyenmiyorum lütfen güzel giyinsin

  17. Alev zaten gene birinci sezondaki gibi bir numara olursa ve de yine tekrarlar olursa zehrayla ömer hala bir birlerine açilmazsa bu dizi zor izlenir zehrayla öneri zorluklara beraber göğüs gersinler artik zehra aleve papuc birakmasin hep entrika olmasin artik kötülükler ciksin ortaya lütfen birinci sezon çok yorulduk

  18. admin aldigin bilgiler dogrumu 2 sezon alevi ne gibi surprizler bekliyor iyimi.kotumu surprizler insallah kotu surprizlerdir yaptiklarini fazla fazla ceker ozelliklede zehraya yaptigi igrenclikler kotulukler cok fazlaydi zehrayi varis diye aaagiliyordu kendisi varos mahallesinde yasarda gorur

  19. admin alev icin 2 sezon hicte iyi olmayacak kotu surprizlere hazir.olun derken dogru mu yoksa sadece senin tahmininmi eminmisin alevi kotu gunler gercekten bekliyormu

  20. alev karekterını nın yaptığı kotuluklerı vegormek ıstemıyoruz zehra ve omerden uzakdurmasını ıstıyoruz yaptığı kotuluklerının meydana cıkmasını ıstıyoruz

  21. keşke ömer ve zehra birlikde olaydı.Çünki bir-birine çok ama çok yakışıyorlar.
    Bide dizideki Alev karekterinden hiç hoşlanmıyorum.iyi biri olsa yeni sezonda çok güzel olur.
    Artık zehranın abiside gelsin istiyorum.

  22. Bence ömer ve zehranın sahnelerine daha çok yer verilmeli. Lütfen artık kötü karakter olmasın. Ve dizi 17:00 da başlasın yani biraz uzun olsun.

  23. Zaman Uzatılsın 15:00 da başlasın 19:00 da bitsin keşke hiç bitmese ama zaman süreliği çok iyi bence lütfen yapın …

  24. dizi ,heer kes tarafdan sevilir ,ama dizinin zaman suresi haqqetden cox qisa ,bir az uzatilsin

  25. Iyide o cd ömer ile ilgili ise niye zehranin görmesi gerekirken ömer görsün diye bıraktı alev

  26. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.məncə zehra anasının sevim olmadığını öyrənəcək

  27. Çok şükür Demirin geri gelmesi çok ggüzeloldu.Diziye can veren bir kkarkterdi.Alevi şirkette çalıştığını hiç görmedik .ya evrak çalıyor ya evrak yirtiyo? Salim mesela Zehra ya kızmasa aksine desteklese. Biz zaten kizacagini biliyoruz.hadi şaşırtıcı sahne olsun

  28. Selam ben diziye yeni gelecek olan sinan i iyi biri olmasini istiyorum. Sevim diziye gelecekmiw lutfen gelmesinnnn istemiyorum onu . Son olarak lutfen dizinin saaatini coxalsn 55 dakikalik dizi olmaz 2saat olsun

  29. Istediyimz odurki waxsen benim zehranin abisi vardi askerde o gele bilir karakter olaraq.bitmesin dizi lutfen sizi seviyoruz..azeriler sizi izliyorlar ..Omer yyani Erkan Meric cook yakiwikli hazalda gguzel

  30. Demir bey gelsin lutfen alevin 20 bolum de biros meselesi de ortaya cixsin omer onda zehray cok pislik etmisdir simi ise sira alevin olsun ben alevin omer tarafindan ceza cekmesini bekliyorum ya birde sakin Hilmi zehranin babasi olar ! olsada tez bir zaman da yalan olmasi ortaya cixsin

  31. Artik Alev için bazi kötü sürprizlere hazır olun. 2. Sezon Alev için hiçte iyi olmayacak.

Comments are closed.