Adını Sen Koy 186-187-188-189-190. Bölüm Özetleri ve Tüyoları


Güncelleme: 10 Ekim 2017 : 22:54
6

Adını Sen Koy, yeni sezonun ilk haftasını geride bırakırken yeni haftanın heyecanı başladı. 38. haftasına giren dizi bazı konularda izleyici tepkisi almaya devam etse de Ömer ve Zehra arasındaki buzların çözülmesi izleyicilerin mutlu olmasını sağlayan en önemli etken.

Yeni sezonda Ömer’in romantik anlarına bol bol şahit oluyoruz. Ancak aşklarını yine içlerinden geldiği gibi yaşayamamaları da bir yandan sıkıcı olabiliyor. Zehra, vicdan azabıyla aşkı arasında kalmaktan bir türlü mutluluğunun tadını çıkaramıyor.

Dizinin yeni haftasında da bizi Alev ve Müzeyyensiz günler bekliyor gibi görünüyor. Müzeyyen, Alev iyileşmeden dönemez. Alev’in de hemen iyileşebilecek gibi bir durumu yok. Bu durumun en çok etkilediği isim ise Ayşe. Ayşe artık kendini iyice yapayalnız hissetse de onu da mutlu edecek gelişmeler illaki olacak.

Alev’in intiharı ve yaşadıklarına Cevriye Halanın tepkisi ortada. Cevriye Hala haksız da değil. Alev onca ahı aldıktan sonra yeniden mutlu olup eski günlerine kavuşması için biraz zaman gerekli. Önce yaşattıklarını yaşaması lazım.

Ömer ise Zehra ile düzelttiği arasını her an yeniden bozabilir. Romantik bir akşam yemeği sonrasında kötü bir niyeti olmasa da otel ayarlaması Zehra’yı tedirgin edebilir. Basamakları birer bire çıkmak varken aceleci davranmak da yakışmadı Ömer’e. Hem Zehra’nın en büyük derdinin babasına evlendiğini açıklayamaması olduğunu bile bilr böyle hareketler yapması Zehra’yı Ömer’den soğutur mu siz karar verin.

Mahallemizin emlakçısı Sabah ise başına açılan büyük dertlerden nasıl kurtulacak bakalım görelim. En büyük aşklar nefretle mi başlar göreceğiz. Başına açılan dertlerin içerisine birden Kerem’i de dahil ederek arkadaşlıklarını ilerletebilirler. Sabah ne derse desin Kerem’den hoşlandığı belli. Aslında Kerem de ona karşı boş değil gibi.

Bu haftaki bölümlerde Salim baba Zehra ve Ömer’in evliliğini öğrenmeye bir adım daha yaklaşabilir. Bu durumu saklamak çok zor olmaya başlıyor. Ömer’in sürekli Zehra’yı görmek, onunla konuşmak istemesi Zehra’yı bazen zor duruma da sokuyor. Telefon konuşması sırasında bile babasına yakalanırsa Salim babanın içine kurt düşebilir.

Diğer yandan Özge de diziye iyice dahil oluyor. Özge yeni sezondaki Ömer’in aklını çelmeye çalışacak olan kız gibi görünse de ön yargılı olmamakta fayda var.


TIKLA>>>Adını Sen Koy 186-187-188-189-190. Bölüm Özetleri<<<TIKLA


Sizce yeni haftada bizleri neler bekliyor? Yeni haftada neler olmasını bekliyorsunuz?

6 YORUMLAR

  1. zehra bugun cookk uzuldu ve agladi zehraya cook uzuldukk ve onunla agladik ah salimbey bir bilsenizz kiziniz neler yasadii siz iylesin diye aldigi o paranin bedelini omer oyle bir odettiki ne hakaretler yagdirdi canina bile kast etti depolara kilitledi asil senin kizinla gurur duyman lazim yasadiklarina ragmen yinede kimseyi uzmedi kirmadi omere bile oyle insafli davrandiki sonunda omer kendinden utandi o evlilik ne sinavlardan gectii mutlu olmak en cokk zehranin hakki simdide sen bu hakki elinden aliyosunn

  2. Bence gelecek haftada birkaç pürüz dışından sakin ve olumlu ilerleyecek. Hatta bence 190. Bölümde Salim gerçekleri öğrenir. Bir fragmanda Ömer Salim’in dükkanına gidiyordu. E Zehra kesinlikle Ömer’e konuşma dedi. O ne olacak çok merak ediyorum gerçekten .

Comments are closed.