Adını Sen Koy 171.-175. Bölüm Tüyoları Özeti Fragmanı 15-16-17-18-19 Mayıs


Güncelleme: 22 Mayıs 2017 : 15:34
8

Hafta içi her gün Trt1 ekranlarında sizlerle olan Adını Sen Koy heyecan dolu yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Adını Sen Koy 171-175.bölümlerinin özetleri ve ipuçlarıyla buradan takip edebileceğiniz harika bir dizi. Her bölümü heyecan uyandıran Adını Sen Koy’un her gün için ayrı ayrı ayrıntı bulabileceğiniz Dizihaberci.com adresi sizler için itina ile güncellenecektir.

Adın Sen Koy 15-16-17-18-19 Mayıs Özet ve ipuçlarını haberimizde bulabilirsiniz.Geçen haftayı biraz hatırlayalım. Ömer Zehra’yı herkese ve her şeye karşı koruma altına alıyor.En son Zehra benim eşim diyerek büyük bir adım daha atmış oldu. Zehra ise yine fedakar cefakar tavırları ve tüm masumiyetiyle Ömer’in istediği gibi biri olmaya razıyken Ömer ise ona sen kendin ol yeter başka biri olmana gerek yok diyerek onu yüceltmeye devam etti.

Alev ise kendisinin kötü biri olmadığını benim içim dışım bir içimde ne varsa onu yansıtıyorum diyerek kendini temize çekmeye çalıştı. Ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellencektir.

Bu haftanın defileye gitme hazırlık aşamaları çok güzeldi.Ömer ve Zehra birlikte güzel şeylere adım atmaları onları biraz daha birbirine bağlayacak. Alev yine boş durmaya niyeti yok ne yapsam da araya sıkıntılı şeyler soksam diye düşünüyor.Şimdi de Zehra ve Müzeyyen’in arasını açmaya çalışıyor. Tabi araya Ömer’i katmazsa olmaz. Amerika’ya gitmek istediğini fakat buna teyzesinin izin vermediğini söyleyerek Ömer’i teyzesine karşı doldurur. Ömer ise teyzesi ile konuşunca olanlar olur. Ah Alev ah…
Tabii olay yine Zehra’nın üzerinden gidecek.Alev her zaman ki gibi Zehra’nın üzerine yürümeye devam edecek.Müzeyyen Zehra’nın, Alevi’in evden gitmesi için çaba harcadığını duyunca kıyameti koparacak. Çok kötü şeyler söyleyerek Zehra’nın canını yakacak.Fakat Zehra ağırbaşlı sakin tavrından ödün vermeyip karşısında sessiz kalacak.Ömer ise olanları öğrenince Zehra’nın yanında olmaya devam edecek.

Mert ise köstebeği bulduğu için gayet heyecanlı davransa da Alev bunun da üstesinden gelecek. Köstebek niyetine Mert’in karşısına başka birini çıkarak ve kendisi bu işten sıyrılmaya devam edecek. Hilmi ise bu işin sonunu bırakmayacak bir taraftan Alev’i sıkıştırmaya devam edecektir.

Diğer taraftan Ömer Şirketi ile ilgilenmeye başlamıştır. Öyle ki işlerin sürekli son adıma gelindiği sırada iptal olmasından dolayı birilerinin kendisi ile uğraştığının farkındadır.Bununda şirket içerisinde yani yakınında biri olduğuna emin olan Ömer şirkette ki casusun Alev olduğundan artık emindir.

Ancak Ömer Alev’in bu tarz tavırlar içerisinde olmasını anlayamaz. Ailesine ve kendine karşı neden bu şekilde davranmaktadır.

Ömer artık Alev’in yanında olmasını istemez, ondan uzaklaşmak ister. Ancak bunu nasıl başaracaktır. Bu işin kolay olmadığını da bilir. O sırada Alev’in yurt dışına çıkmak istemesini de bahane bilen Ömer, Alev’i yurt dışına çıkarmak için hazırlıklara başlar.

Ömer ve Zehra önceki bölümlere nazaran güzel bier hafta geçirirker.  Gecenin ardından konağa dönerler ancak konakta işler hiçte iyi değildir. Mert ve Alev yurt dışından geri dönmüş bu da moralleri alt üst etmiştir.

Diğer taraftan Alev Mert yüzünden rahat hareket edememektedir. Bu anlamda Mert’ten kurtulmak zorundadır aksi halde Hilmi ile olan bağlantısı ortaya çıkacaktır. Alev için tehlike çanları çalmaya mı başladı?

Tıklayınız>>> Adını Sen Koy dizisi ile ilgili tüm özet, ipucu, tüyo ve haberler

8 YORUMLAR

  1. SALAM,gorasan alevin qarsisini alan tapilacaqmi.Onun agzinin payini ne vererdim.Aleve deyen yoxdur ay qiz gucle sevgi olurmu,bari cekil qiraqa qoy Zehra ve Omer qovussun.Amin,amin,amin…Azeri ,Sirvan

  2. Ya yeter artik Omer Zehraya sevdigini soylesin ya. Zehra seni cok seviyorum Hazalcim

  3. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.

Comments are closed.