Adını Sen Koy 15-16 Mayıs 171. ve 172. Bölüm Tüyoları ve Özetleri


Güncelleme: 14 Mayıs 2017 : 19:57
2

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Adını Sen Koy’da 34. hafta tüyolarına hoş geldiniz. Elimizden geldiğince dizi hakkında gelen ipuçları ve tüyoları sizlerde en hızlı şekilde paylaşmaya gayret ediyoruz. Bu yazımızda Adını Sen Koy 15-16 Mayıs 171. ve 172. Bölüm Tüyoları ve Özetleri okuyabilirsiniz.

İsterseniz geçen haftanın biraz özetini yapalım. Geçtiğimiz haftalarda Alev kaçırılmış ve Hilmi ile ortak iş yapmaktadır. Ömer Alev’in Hilmi ile çalıştığını anlar ve Alev’in pek fazla evde olmasını istemez. Alev Hilmi tarafından tehdit edildiğini söylese de Ömer bunlara inanmaz.

Alev evde yine rahat durmamış Zehra ve Müzeyyen’i karşı karşıya getirmiştir. Ömer ise bu durumdan dolayı Alev’le konuşmaya karar vermiştir. Alev’le yatığı konuşmada Zehra’nın sözünün evde geçerli olduğunu ve evdeki kötü havadan Zehra’nın etkilendiğini söylemiştir.

Ancak Alev Zehra ile uğraşmaya devam etmiştir. Tabi Ömer’in Zehra’yı savunması ise Zehra’nın hoşuna gitmiştir. Ömer Zehra ile defileye gitmeye karar verir. Ancak Zehra hiç defileye gitmemiştir. Bu yüzden Zehra defileye gitmek istemez. Ömer ise Zehra’ya bir sürpriz yapar ve ona aile yadigarı bir hediye verir.

Diğer taraftan Alev hem Ömer’in hem de Hilmi’nin güvenini tekrar kazanmak için plan yaparken Zehra ile Müzeyyen Hanım arasında ipler iyice gerilmiştir. Alev’in yanlış yönlendirmesi ile Zehra ve Müzeyyen Hanım arasında ilişkiler zedelenir. Ömer’de bu işte Zehra’nın yanında olunca Müzeyyen Hanım evde bir anda kendini yalnız hisseder.

Ömer Zehra’ya aldığı hediyelerle onu önemsediğini hissetse de Zehra ve Müzeyyen hanım arasındaki sorunlar evde huzursuz bir ortam oluşturur. Müzeyyen hanım alttan almaz.

Tüyo-1: Yukarıdaki resimden de anlaşılacağı gibi Müzeyyen Hanım ve Zehra arasında sorunlar giderek artacak ve Zehra kısa süreli de olsa evden uzaklaşacak. Babasının evine giden Zehra’yı Ömer geri getirebilecek mi?

Tüyo-2: Zehra’nın evde olmadığından dolayı Alev’in bir şeyler yapacağı duyumu geldi kulağımıza. Ömer’in güvenini tekrar kazanmak için Alev ne yapacak?

 

 

 

2 YORUMLAR

  1. Bir açıklama yapılmadan diziyi izlemek ićin koşarak boşuna gelmisim bir açıklama yapılması gerekmeiydi…

Comments are closed.