Adını Sen Koy 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı 27 Mart Pazartesi (28.Hafta)


Güncelleme: 12 Ağustos 2017 : 09:04
11

Sevilerek izlenen ve her bölümü ile merak konusu olmaya devam eden Adını Sen Koy 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı 27 Mart Pazartesi kaldığı yerden devam edecek. İzleyici ile bütünleşen Türkiyenin en sevilen günlük dizisinde Ömer ve Zehranın başına gelenler merak edilmeye ve pür dikkat izlenmeye devam ediyor..

Geçen hafta şahit olduğunuz bölümler artık bahar havası ile yerini aşka sevdaya bırakmaya başlayacak. Ömer ve Zehra arasındaki aşk asıl şimdi başlıyor diyeceğimiz güzel bir hafta ve yeni bir bölüm ile Adını Sen Koy 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı 27 Mart Pazartesi günü Trt1 de ekranlara gelmeye devam edecek. Bu bölümde neler olacak:

Ömer yine şok bir mektupla şaşırır. Bu kez Zehra ve Yener’in birlikte olduğunu yazan mektup kendisine ulaşır. Mektubu okuyan Ömer şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırır. Mehtap Ömere yazdığı bu mektupta verdiği adresin ikilinin (Zehra ve Yener) aşk yuvası olduğunu söylemiştir.

Amacı Ömer ve Zehra’yı aynı anda sahte aşk yuvası dediği adrese getirtip Zehra’yı Ömer’in gözünde rezil etmektir. Hazırladığı bu tuzak ev yalanıyla Mehtap, Ömer’i yazıklarına inandırabilecek ve eve getirebilecek midir?

Ömer’e gelen mektuptan haberdar olan Demir ona bu yazılanlara itibar etmemesini ister. Ancak Demirin uyarısıyla Mehtap’ın verdiği adrese gitmekten vazgeçen Ömer aldığı karara uyabilecek midir? Yoksa sabredemeyip o adrese merakından gidecek midir? Diğer tarafta her şeyden habersiz Yasemin’in söz işleriyle uğraşan Zehra Mehtap’ın tuzağına çekilecek midir? Mehtap Zehra’yı annesinin ağzıyla yazdığı mesajla tuzak evine gidecek midir? Zehra ve Ömer Mehtap’ın kurduğu tuzağa düşecek midir?

Yenerin kendisi gitmiş ama izi Mehtap sayesinde dizide kalmaya devam etmiştir. Ancak Ömer artık Zehranın Yenerle bir ilişkisinin olmadığından emin olmuş ve bu defteri tamamen kapatmıştır. Ancak Mehtap hala Zehra ve Ömeri fırsat buldukça yıpratmakta onlara zarar vermeyi amaçlamaktadır. Son yaptığı para transfer işi de bunu göstermiştir.

Yasemin Koray ile evlilik yolunda ilk adım olan nişanı aile içinde sade bir törenle yapar. Sevgiyi aşkı zorluğu reddedilmeyi göze almış olan Korayı bir sürpriz beklemektedir. Babası hain planlarını devreye koyup bu söz ve nişan olayını dağıtmak için harekete geçer. Düğün hazırlıklarını dağıtıp oğlunu ikna etmeye çalışmak yerine farklı bir şiddete başvurur Fikret.

Hilmi Yılmaz oğlundan umduğu desteği bulamadığı gibi Ömerle sıkı bir arkadaşlık kurmasını da oldukça sinirli bir halde öğrenir. Aleve arayıp artık gereken tüm işlerin acil olarak yapılmasını söylese de Alevin tavrı Hilmi Yılmazı kendi işini halletmeye iteler. Peki Hilmi Yılmazın Ömeri bitirme ve oğlunu ondan uzaklaştırma planı nedir? Oğlu Hilmi yılmaz gibi kurnazlık peşinde koşmayan ve oldukça mütevazi bir insandır. Peki Zehra ile Mert nerede karşılaşacaktır?

Adını Sen Koy 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı 27 Mart Pazartesi günü geniş özeti ve haftanın tüm tüyoları ile birlikte sitemizde sizlere ulaşacaktır. Adını Sen Koy (28.Hafta) özetlerini buradan sizlerle paylaşacağız sürekli..  Lütfen sizlerde yorumlarınızı aşağı yazarak bizlere gelişmeler hakkındaki düşüncelerinizi yazınız. Şimdiden Teşekkürler.

11 YORUMLAR

  1. eee tüyo yok mu.. hep bilinenleri yazıp soru sormuşsunuz. ama tüyo adı altında aşk başlayacak bahar gelecek klişelerinden uzak dursanız seviniriz.

  2. Diziye hiç bir inancım kalmadı. Kötülüklerinizde sizin olsun senaristler. Kendiniz yazın kendiniz izleyin. Bu kadar kötülük olmaz. Benden bu kadar izlemiyorum artık.

  3. İzleyiciyle dalga geçmeyin , senarist ekibi bundan daha rezil yazamazsınız

  4. Söylediklerinize inanmıyorum artık her hafta güzel bişeyler olucak diyorsunuz ama hiç bişey olmuyor hep yanlış anlama hep kavga yeter artık inanın izlemek içimden gelmiyor çünkü soguttunuz diziden neden ömer her gelene balıklama atlıyor neden araştırmıyor zehraya ahlaksız demesi dizi bile olsa hiç yakışmadı heleki çoluk çocuk izledigimiz bir diziyse hiç yakışmadı

  5. hala iftiralara inanıp karısının namusundan şüphe eden koca hikayesini aşk ve kıskançlık diye yutturmaya çalışıyorlar. yutamadıysanız asyaya fotoğraf çektirelim olmadı menemen yaptıralım bu sahnelerle burnunuza üfler fare gibi sizi ısırırız. farketmez bu namussuz kadın hikayesini aşk diye izlersiniz diyorlar. siz de bahar havasından bahsediyorsunuz. buna sizde inanıyor musunuz

  6. Böylemi ask havasi oluyor hani dediniz ya ikisinin arasinsa ask asil simdi basliyor diye bir menwmen yapdilar düsmanca sürekli buradan yanlis tuolar yaziyosunuz sizin gayeniz meeakla bekliyoruz ya bize her hafta izleddirmek…..dizi böyle yolmu alir yaaa biz begenip heyecanla izlememiz lazim her bölümünü merakla beklememmiz gerek oyaliyorsunuz bizi izleyiciyi bu kadar kizdiran sinirlendiren senarist dizi görmedim oki bu isi anlamiyo bize biiraz kulak versin birazzzzzz

  7. cok guzel ben onceden tahmin etmisdim sozlesmenin bitmemisine az kalmis ask baslayacak diye oyle de olacak ve ayrilmayacaklar

  8. Ömer ve Zehra sizi çoook seviyorum .Mehtab abin artık bu işlərden vaz geçti.Sən de bitir artık.Ömərle Zehranın arasını bozma .Anla onları hiç kimse ayıramaz.Alev sən de vaz geç kötülükden.Cevriye hanım demiş kendi yuvanı kur.Zamanını kötü işler için diyil iyi işler içun harcla.Ömər seni hiç bir zaman sevmeyecek.Sevseydi sonuçda şimdiye kadar sevmişdi…
    Mərt iyi bir adam bənce o Zehrayla Ömerin arasına girməz.Veeeee sonda Z&Ö bir birinizi sevin ve değer verin .Bir birinize güvenin.En çok da bu sana ait Ömer.Bu kadar öptüm byyyy

Comments are closed.