Adını Sen Koy 10 Kasım 215. Bölüm Özeti(Haftanın Finali)


Güncelleme: 9 Kasım 2017 : 18:28
0

Adını  Sen Koy’da Zehra yine fevri takılırken Özer’in de başını belaya sokacaktır. Çetin’in Canan üzerinden Zehra ve Ömer’e ulaşma çabaları yavaş yavaş sonuç vermektedir. Adını Sen Koy 10 Kasım 215. Bölüm Özeti(Haftanın Finali) neler yaşanacak? Çetin Canan’ı bir şekilde etkilemeye devam etmektedir. Zehra her şeyin farkındadır ama hem Ömer’e hem de Canan’a bir şey belli etmeden bu işi çözme derdindedir. Bakalım Zehra tek başına bu işin üstesinden gelecek mi? Yoksa her şey sarpa mı saracak?

Zehra ilk başlarda Canan için kaygılanırken asıl hedefin kendisi olduğunun fark etmemiştir. Düğün telaşı sürdüğü sırada Zehra, kendisini gayri ihtiyari ve tehlikeli bir randevuda bulmuştur. Mahallede düğün hazırlığı tüm hızıyla devam etmektedir. Diğer taraftan ise Canan yine boş durmaz. Bilmeden Çetin’in etki alanına girmiştir. Büyük bir tehlike altına girmiştir ancak bu tehlike sadece kendisini değil Zehra’yı da etkileyecektir.


ADINI SEN KOY BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Canan bitip tükenmez hırsı ile Zehra’yı da ateşe atacaktır. Zehra düğün hazırlıklarını tatlı bir telaş ve mutluluk içinde geçirmek yerine büyük bir oyunun içine çekilmektedir. Bu arada Ömer her şeyden habersiz Zehra’ya yeni sürprizler yapmakta onun bir kez daha kendisine aşık etmektedir.