Adı Efsane Kıvanç Öldü Mü Diziden Ayrıldı Mı?


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 12:32
1

Adı Efsane dizisindeki Kıvanç karakteri öldü mü? Kıvanç diziden ayrıldı mı? Kıvanç karakterini canlandıran Emre Bey diziden ayrıl mı? Adı Efsane Kıvanç ölecek mi? Sadık hapse mi girecek?

Adı Efsane dizisinin en son bölümünde yaşanan bir olay diziye damgasını vurdu. Dizide Kıvanç karakterini canlandıran Emre Bey, dizisinin son sahnesinde büyük bir yaralanma yaşadı.

Erdal Beşikçioğlu, Rojda Demirer, Gökçe Bahadır ve Almila Ada gibi karakterlerin ayrılmasının ardından ara verilen dizi geçtiğimiz haftalarda ikinci devre olarak yayınlanmaya başlamıştı. Dizi, yeni gelen oyuncuları ile birlikte yeni bir hava kazanmıştı.

Dizinin yeni versiyonu ile uzun süre ekranlarda kalacağı tahmin edilirken, yeni sezonda final yapacağı söylentileri ortaya çıktı. Yayınlanan son bölümde dizinin başrollerinden birisi olan Kıvanç’ın yaralanması da bu söylentileri güçlendirdi.

Son bölümde Kıvanç, Sadık’ın yumruk darbesiyle yere yığıldı. Sadık, Kıvanç’ı öldürme amaçlı bir hareket yapmasa da Kıvanç oldukça sert bir şekilde yere yığıldı.

Sonlarına geldiği düşünülen dizide Kıvanç karakterinin diziden ayrılması sürpriz olmayacak. Ancak eğer Kıvanç diziden ayrılırsa Sadık da hapse girmiş olacak. Adı Efsane dizisinde başrol olan iki oyuncunun bu şekilde diziden ayrılması dizinin başarısını etkileyebilir. Bu nedenle Kıvanç karakteri ölmeyecek ancak bir süre tedavi görecek gibi görünüyor.


Adı Efsane İkinci Devre Final mi Yapacak? Ne Zaman Final Yapacak?


Sizce Kıvanç ölecek mi? Kıvanç karakterini canlandıran Emre Bey diziden ayrılmalı mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.