8. Gün Aziz Ölecek Mi? Cem Davran Diziden Çıkacak Mı?


Güncelleme: 26 Mart 2018 : 00:15
0

Atv’nin yeni gözdesi 8. Gün daha ilk bölümü ile heyecanın dozunu artırdı. Dizide Lotus isimli bir firmanın sahibi olan Aziz dışarıdan bakıldığında kaliteli bir iş adamı gibi görünse de karanlık ve acımasız bir maşa olduğunu anlamanız uzun sürmüyor. Dizinin 2. bölümünde kiralık bir nişancı tarafından vurulan Aziz ölecek mi? 8. Gün Aziz ölecek mi? Cem Davran diziden ayrılacak mı? 

Hilal Saray’ın yönetmenliğini, Volkan Sümbül ve Toprak Karaoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı  dizide Cem Davran, Aziz karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Yazılım Mühendisi Şehnaz’ı kaçırıp etrafına ve yakınlarına öldü izlenimi vermişti. Ayrıca Bahar’ı da kaçırıp Şehnaz’ı onunla tehdit edecekti. Fakat işler umduğu gibi gitmedi.  Bahar’ın kaçırılması Ozan sayesinde engellenmiş ve bu ara Bahar yıllardır haberdar olmadığı babasını bulmuştur.

Mafya eskisi Hayati yıllar sonra kızının karşısına çıkmıştır. Bundan sonra Bahar’ın hayatı Hayati’nin kontrolü altında olacaktır. 26 Mart akşamı yayınlanan 2. bölümde Aziz karakteri vuruluyor. Peki 8. Gün Aziz ölecek mi? Uzun sürenin ardından tekrar kamera karşısına geçen Cem Davran diziden ayrılıyor mu?

8. Gün dizisi Aziz karakterine hayat veren Cem Davran diziden ayrılmayacak. Çünkü 8. Gün dizisinde kilit bir karaktere hayat veren oyuncunun sözleşmesi sezon sonuna kadar devam edecek.

8. Gün dizisi yayın hayatına yeni başladı üstelik pazartesi gibi güçlü rakiplerin olduğu bir günü seçti. Buna rağmen beklentilerin üstünde bir başarı gösterdi. 8. Gün dizisini sizler nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.