7 Kasım 2017 Salı Reyting Sonuçları ve Analizleri- EDHO Rüzgarı!


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:48
0

7 Kasım 2017 Salı günü birbirinden iddialı yapımlar ekranlarımıza misafir olacak. 7 Kasım 2017 Salı Reyting Sonuçları ve Analizlerini sizler için derledik. Ülkemizde her gün farklı ve muhteşem yapımları ekranlarımızı süslüyor. 7 kasım salı günü ekranlara gelecek dizilerimiz; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Klavye Delikanlıları ve Tutsak. 7 kasım 2017 Salı günü, bu iddialı yapımların reyting savaşlarına şahit olacağız. Bu kaliteli yapımların reyting sonuçlarını ve analizlerini haberimizde bulabilirsiniz.

Atv’nin en baş yapıtlarından biri haline gelen Edho, yine muhteşem bir bölüm ile seyircisiyle buluşacak. Yayına başladığı günden beri önemli bir seyirci kitlesi edinen Edho, yeni bölümleri için adeta sevenlerine gün saydırıyor. Bu sezona senaryosunda ki önemli hamlelerle giriş yapan Edho, reyting zirvesinin de tartışmasız tek sahibi. Bu hafta ki yeni bölüm fragmanın da gördüğümüz olaylarla da 7 kasım salı günü yine reyting zirvesinde ki yerini koruyacağa benziyor.

Fox Tv’de bu sezon yayınlanmaya başlayan Kadın Dizisi, geride bıraktığımız 2 bölümü ile şimdiden kendini izleyicilerimize sevdirmişe benziyor. Duygusal sahnelerin ağırlıklı olduğu dizi 7 kasım salı günü 3. bölümü ile ekranlarımıza gelecek. Bakalım salı günlerinin fenomen dizisi Edho, karşısında nasıl bir başarı grafiği çizecek. Show Tv’nin komedi ve neşeli senaryosu ile beğeni toplayan Klavye Delikanlıları, süpriz bir kararla bu hafta yayından kaldırıldı. Klavye Delikanlılarının, yayından kaldırılması sevenleri üzecektir.


GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<tıkla


Günün diğer önemli yapımları, Ufak Tefek Cinayetler ise; 3 bölümü ile Star Tv’de seyircisi ile buluşacak. Edho, Kadın dizisinin olduğu, Klavye Delikanlılarının ise yayına gelmeyeceği 7 Kasım 2017 Salı günü bakalım nasıl bir başarı gösterecek. 7 Kasım 2017 Salı Reyting Sonuçları ve Analizlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Sizlerde favori diziniz ile ilgili görüş ve tahminlerinizi aşağıda yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Son olarak 7 Kasım Salı günkü reyting sonuçlarına geçmeden önce geçtiğimiz haftanın yani 31 Ekim Salı gününün sonuçlarına bir göz atalım.

7 Kasım Reyting Sonuçları-TOTAL İlk 20

7 Kasım Reyting Sonuçları-AB İlk 20

7 Kasım Reyting Sonuçları-ABC-1 İlk 20