BİZİM HİKÂYE’DE BARIŞ ÖLÜYOR MU?


Güncelleme: 7 Mart 2019 : 23:59
0

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in paylaştığı Bizim Hikâye’nin bu akşam yayınlanan 60.bölümünde de şok gelişmeler yaşandı. İşte detaylar..

NİHAL FİLİZ’E MEYDAN OKUDU!
Geçen haftaki bölümün son sahnesinde, Nihal gene dört ayak üstüne düşmeyi başarmıştı. Barış’a bir tuzak kurup tutuklanmasını sağlamıştı. Bu bölüm Barış hapse girdi. Nihal oğlunu babasını görmesi için hapishaneye getirdi. Diğer taraftan Filiz ise, Barış’ı içeriden çıkarmak için çabalarken, Nihal’i tekrar karşısında buldu. Karakol çıkışında Nihal, hem Filiz hem de tüm aileyi yardım ve yataklıktan içeri attıracağını söyledi. Fakat, Filiz bu meydan okumanın altında kalmadı. Servet ile kurguladıkları her şeyi ortaya çıkaracağını açıkça bildirdi.

FİLİZ RAHMET’İ TOPARLAMAYA ÇALIŞTI!
Filiz, Barış meselesiyle uğraşırken Rahmet ile arasındaki mesafede açılmaya başladı. Rahmet, Deniz ve ablası arasında gittikçe sıkıştı. Ancak, kardeşi darmadağın hale gelmişken, Filiz gene boş durmadı. Onu toparlayan kişi olma görevini üstlendi.

BARIŞ TUTUKSUZ YARGILANDI!
Mahkeme günü geldiğinde, Merve ikili oynadığı için abisinin aleyhine ifade verdi. Filiz bu yüzden bir de Merve ile çatışma yaşadı. Mahkemede bir an Filiz için de tutuklama kararı verildiği ekranlara yansıdı. Ancak, tam o sırada Filiz’in bayıldığı ve bu yüzden kötü bir rüya gördüğünün anlaşılması çok uzun sürmedi. Barış’ın tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Hepsi çok sevinerek evlerine giderken, ne yazık ki bambaşka bir sürpriz onları bekliyordu.

BARIŞ BIÇAKLANDI!
Barış cezaevine döndüğünde, tuvalette iki kişiyi kavga ederken gördü. Ayırmak için aralarına girdiğinde ise, ne yazık ki bıçak karnına saplandı. Bölüm sona erdi.
Büyük bir ihtimalle Barış ölmeyecek? Ancak, bu durumun yeni bir sıkıntıyı meydana getirmesi de tahminler arasında bulunuyor. Fragman çıktığında paylaşacağız.