4 Kadın Zamanı Burcu Çiftçi Neden Yayını Terk Etti? 12 Ekim Cuma Neler Oldu


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 17:21
0

Kanal D’nin hafta içi her gün Hande Ataizi Derya Tuna’nin yer aldı 4 kadın zamanı programında bugün tansiyonun yükseldiği anlar yaşandı. 1,5 yıldır görmediği çocuğu için 4 kadın zamanına başvurmuş yaşadıklarını ise ilk gel ilk geldiğinde seyirciye de anlatmıştı. Burcu Çiftçi’nin eski eşi canlı yayına katılınca Burcu Çiftçi canlı yayını terk etti.

Burcu Çiftçi eski eşi Şakir Karaarslan çocuğunu göstermediği sebebiyle suçladı Şakir Karaaslan ise suçlamalar karşısında kendini savunmak için canlı yayına katıldı. Stüdyoda eski eşi Şakir Kara Arslan’ı gören Burcu Çiftçi ve Yener Çiftçi Şok Oldu. Burcu Çiftçi Şakir Kara Arslan’ın görür görmez stüdyoyu terk etti. Tansiyonu yükselten Burcu Çiftçi Tabii ki çocuğu için geri dönecektir.

Hande Ataizi Derya Tuna ve Avukat Hasan Bey’in ikna kabiliyetleri sonucu Burcu Çiftçi stüdyoyu geri dönerek eski eşi Şakir kar Arslan’dan hafta sonu çocuğunu görebileceğini dair söz aldı. Bu arada canlı yayına telefonla bağlanan şimdiki eşi Yener Çiftçi’nin canlı yayında Burcu Hanım dan boşanacağını söylemesi ile Burcu Hanım dumura uğradı.

Burcu Çiftçi programa çocuğunu alıp kendisi değil de annesine teslim etmek için 4 kadın programına katıldı. Çocuğu da kendisi bile bakmak istemiyor Burcu Çiftçi’nin Şakir Kara Arslan’ın stüdyo gelmesi il yalanları ortaya çıktı. Burcu Çiftçi eski eşi Şakir kar arsanın arkadaşı ile beraber olduğu ortaya çıktı. Şakir Karaarslan Burcu Çiftçi ile yaşadığı zor günleri programda birer birer anlatarak 12 Ekim Cuma 4 kadın zamanı programına damga vurdu