30 Ekim 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları ve Analizleri Çukur Mu? Söz Mü?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:51
0

30 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları ve Analizleri. Çukur Mu? Söz Mü? 30 Ekim Pazartesi günü ekranlarda yer alacak dizi ve programların Reyting Sonuçları ve Analizleri haberimizde… 30 Ekim 2017 Pazartesi günü ekranlarda yerini alacak bazı diziler; Çukur, Söz, Kırgın Çiçekler ve Siyah Beyaz Aşk ekrana gelecek iddialı yapımlardan bazıları.

30 Ekim 2017 Pazartesi günü Reyting Sonuçları ve Analizleri.Çukur Mu? Söz Mü?  Geçtiğimiz hafta sezona bomba gibi bir giriş yapan Çukur Dizisi, bu hafta da yeni bölümü ile gerçekten iddialı bir yapım olduğunu  kanıtlayacak mı? Geçen sezonun flaş yapımlarından olan Söz Dizisi, Çukur’a rağmen reyting listesinin zirvesinde yer almaya devam edecek mi? ve daha fazlasını haberimizden takip edebilirsiniz…


GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla 


Geçen hafta yayın hayatına başlayan Çukur Dizisi, ilgi çeken senaryosu ve ünlü oyuncu kadrosuyla ilk bölümden izleyenlerin kalbini fethetti. Ay Yapımın bu sezon ki en iddialı Dizisin de yer sahneler ve oyunculuklar gerçekten izleyeni hayran bırakacak türdendi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla ise günler öncesinden seyircisini merak içinde bırakmışa benziyor. Yaman Koçovalı’nın yıllar sonra mahallesine dönüşü, Çukur’da ki dengeleri değiştirecek mi?

Star Tv’nin baş yapıtları arasında yerini alan Söz Dizisi, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da başarısına kaldığı yerden devam ediyor.Yeni sezon fragmanlarında, Vatanı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olan özel kuvvetler timinin görevden uzaklaştırılmasına rağmen ülkenin dört bir yanında meydana gelen terör olaylarına müdahale etmek için ellerinde geleni yapacaklarının sinyallerini verdi.

30 Ekim 2017 Pazartesi Günü Reyting Sonuçlarını ve Analizlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Resmi sonuçlar açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

30 Ekim 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları (Sonuçlar birazdan haberimizde-Güncelleme: 10.03)

Çukur’un yine güzel bir performans gösterdiğini görüyoruz. Söz gibi güçlü bir izleyici kitlesi olan dizi karşısında oldukça güzel bir başarı elde etti. AB ve ABC-1 kategorilerinde yaklaşık 1-1,5 puanlık fark kapatılmayacak bir fark değil. Totalde ise nispeten Söz’ün açık ara galibiyetini gördük. Önümüzdeki haftalar her iki dizi içinde oldukça önemli. Çukur can alıcı sahnelerle Söz’ün izleyicisini alırsa tüm dengeler değişebilir. Gelecek hafta nasıl bir performans bizleri beklyiro olacak, hep birlikte göreceğiz. Sizlerde favori dizinin hakkında görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

AB – İlk 20

ABC-1 – İlk 20

TOTAL – İlk 20