3 Ekim 4 Kadın Zamanı’nda Ne Oldu? Neler Yaşandı? Doktor Gürkan Kubilay’ dan Hem Lezzetli Hem Sağlıklı Tarifler Ne?


Güncelleme: 3 Ekim 2018 : 15:04
0

Ekranların eğlendiren, bilgilendiren ve heyecanla takip edilen 4 kadın zamanı her zamanki gibi yine izlemeye doyamiycaksiniz. Bu gün 4 kadın zamanı’nda ne oldu sorusuna cevap almak için merak ediyorsunuz. Doktor Gürkan Kubilay’ in ne için tarif vereceğini neye iyi geleceğini merak edenlere acikliyoruz.

Doktor Gürkan Kubilay bu gün inatçı baş ağrısı için ne yapılması gerekiyor, cildimizi nasıl kışa hazırlariz ve kalp krizini nasıl önleniz hepsi için yararlı bitkileri açıklıyor. Bu gün 4 kadın zamanı’nda neler oldu, günlerdir haberlerde yayınlanan otobüste ki taciz olayını konuşup yorumluyorlar.

Tacizde bulunan kişiye toplu taşıma yasağı getirilmesi yeterli ceza mi? Bu gün 4 kadın zamanı yine her zamanki gibi dolu dolu izleyenleri etkiliyor.

Bakırköy’de dehşet saçan sürücü nasıl dehşet saçtı bunlarla ilgili bir farklı görüşlerde bulunuluyor. Bakırköy’de dehşet saçan sürücü nasıl dehşet saçtı bunlarla ilgili bir farklı görüşlerde bulunuluyor.

Ve kadın,erkek çocuk demeden bir sürü inanın üzerine sürerek bir çok insanın yaralanmasına neden oldu. Doktor Gürkan Kubilay bu kişinin asıl şiddeti kendine uyguladığını söylüyor, artık toplumda yer almakta zorlanacağını söylüyor.

Otobüste ki tacizci evli ve üç çocuk babası olan kişinin tacizde bulunması yine kadına yapılan her şekilde şiddet olduğunu belirtiyor. Aynı adamın ikinci vukatı olduğunu belirtti.ve 10 bin lira ceza yazıldı yinede bunların caydırıcı cezalar olmadığını belirttiler.

Yine başka bir otobüs şoförü yolcuya tacizde bulunduğu ve bu cezaların yetersiz olduğunu belirtiyorlar. Tabi bu kadar kötü haberden sonra güzel bir haber olan lokanta sahibi Gökhan Bey’in yaptığı camına astığı o paraniz yoksa ve acsaniz çekinmeyin yazısı herkesin kalbine dokundu.

Gelelim doktor Gürkan Kubilay tarafından verilen cilt kısıklığı giderici krem tarifi 2 yemek kaşığı pirinç unu , 2 yemek kaşığı yeşil çay ,biraz soya sütü, biraz gül suyu ve biraz süt krem kıvamında yapın yüzünüze sürüp 15 dk bekliyoruz . Ve ılık suyla masaj yaparak yıkıyoruz. Haftada iki gün tekrar edelim ki etki etsin. Ve sağlıklı beslenelim.

Şimdide doktor Gürkan Kubilay’dan istenmeyen tüyler için formül 2 yemek kaşığı kahve telvesi ve 1 çay kaşığı kabartma tozu düzenli şekilde sürüp ovanlandığında zamanla azalma olacaktır.

Kalp krizini önlemek için sağlıklı sebze , spor yapmak ancak kalbi yormamamiz lazım .Ve her gün yeni konuklar ve yeni bilgilerle 4 kadın zamanı hafta içi her gün ekranlara gelmeye devem ediyor.

Asıl önemli olan tarif şiddetli baş ağırısına çözüm olarak 1 çay kaşığı defne otu, 1 çay kaşığı oğul otu ve 1 çay kaşığı fesleğeni 2 su bardağı sıcak suda 15 dk demlendirip sabah akşam bir ay boyunca bir bardak içerek rahatlatır . Ve her gün 4 kadın zamanı merakla ekranlara gelecek her gün neler olacak göreceğiz .