28 Ekim 2017 Cumartesi Reyting Sonuçları-Yeni Gelin&Fazilet Hanım


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:51
2

28 Ekim Cumartesi günü, ekranlarımızı süsleyecek olan dizi ve programlarımız: Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, İsimsizler, Kalbimdeki Deniz ve O Ses Türkiye. Yeni Gelin ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisi arasındaki rekabet bu haftada devam edeceğe benziyor. O Ses Türkiye ise tekrar eski günlerine dönebilecek mi? Bütün bunların cevabı ve daha fazlası 28 Ekim 2017 Cumartesi Reyting Sonuçları ve analizlerini, bu haberimizden takip edebilirsiniz.

Yeni sezona iddialı başlayan Yeni Gelin, sevenlerini hayal kırıklığına uğratmayarak konusu ile müthiş bir kitle kazanmışa benziyor ve reyting zirvesindeki yeri ile bunu kanıtlıyor.

Geçtiğimiz sezonunun flaş dizilerinden Fazilet Hanım ve Kızları, bu sezon Yeni Gelin dizisinin gölgesinde kalacağa benziyor. Ancak hala iddiasını sürdürerek Reyting Listesinde üst sıralarda yerini alıyor.

Listede üst sıra iddiasını sürdüren Kalbimdeki Deniz ve İsimsizler, birbiri ile olan yarışı devam ediyor görünüyor. Fragmanları ile izleyicisini heyacanlandıran bu yapımlar bu haftada iddialarını sürdürüyor.

Sezona, Yıldız Tilbe gibi yeni bir ünlü jüri ile merhaba diyen O Ses Türkiye, geçmiş yıllara nazaran bu sezon  beklentilerin altında kalmışa benziyor. Bu sezon senaryoları ile izleyicileri kararsız bırakan yapımlar arasında bakalım neler yapabilecek?


GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla


28 Ekim Cumartesi günü, izleyicileri ekranlara kitleyecek birbirinden kaliteli yapımların Reyting savaşlarını izleyeceğiz. Bu yapımların izleyiciler arasında bırakacağı memnuniyet sonuçlarını, sitemiz üzerinden en hızlı ve en doğru şekilde öğrenmek için Reyting Sonuçları haberimizi takip edebilirsiniz. Resmi sonuçlar açıklandığında haberimize eklenecektir.

TOTAL-İLK 20

AB-İLK 20

ABC-İLK 20

28 Ekim Cumartesi Sosyal Medya Reytingleri

Kimola sonuçlarına göre

1- Fazilet Hanım Ve Kızları
2- İsimsizler
3- O Ses Türkiye
4- Beyaz Futbol
5- Kalbimdeki Deniz

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.