27 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları Açıklandı mı? Kadın, Mehmed, Eşkiya, Ufak Tefek!


Güncelleme: 28 Mart 2018 : 10:28
0

27 Mart 2018 Salı reyting sonuçları ne zaman açıklanacak merak edilirken günün en çok izlenen dizisi ile ilgili ayrıntılarda gelmeye başlıyor. Günü iddialı yapımı Kadın dizisinin yine zirveyi alacağı kedin gibi görülürken Mehmed, Eşkıya ve Ufak Tefek Cinayetler’in nasıl bir sonuçla karşımıza çıkacağı merak konusu. 27 mart reytingleri nasıl? Hangi yapım 27 Mart Salı reyting sonuçlarına damga vurdu.

27 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları

Geçtiğimiz hafta çıkan sonuçlar herkes tarafından merak edilmiş ve özellikle Mehmed dizisinin nasıl bir sonuçla reyting listesinde yer alacağı çok konuşulmuştu. Kadın dizisi 20 Mart Salı günü her 3 kategoride de birinciliği ele alırken onu AB ve ABC1’de Ufak Tefek Cinayetler takip etti.

Mehmed dizisi geçen hafta 20 Mart Salı günü her 3 kategoride de 3. Sırada yer alırken ortalama 7,69 reyting puanı ile hiçte kötü bir sonuç almadı. En çok puanı ise AB grubunda 8,79 ile aldı. İlk hafta için oldukça olumlu yorumlar alan dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi ile ilgili yorum ve analiz haberimizi BURADAN okuyabilirsiniz. Dizinin Diriliş Ertuğrul ile çok benzediği yönünde eleştirilerde yapıldı.

Mehmed dizisi şuan için izlenme oranlarını bu seviyede tutacak gibi. Ancak senaryonun akışkanlığı ve izleyici ekrana kilitleyecek bir kurgunun yetersiz olduğu durumda dizinin gün değiştirme ya da final yapma riski de vardır. 27 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları Mehmed dizisi için oldukça önemli. Alacağı reyting puanı onun ekran macerasını az çok netleştirecektir.

Kadın dizisi yine günün lider yapımı olarak karşımıza çıkacak. Eşkiya’nın eski havası gitmiş gibi. Totalde 2.liği almasına rağmen birinci olan Kadın dizisi ile arasında 3 puan fark var. Belli bir izleyici kitlesi olan bir yapım Eşkiya. Ne aşağı ne yukarı gider diye düşünüyoruz. Ancak senaryoda tekrarlara düşerlerse bunun bedelini ağır ödemek durumunda kalacaktır. 27 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları açıklandığında hemen yazımıza eklenecektir.

[kirmizitext]GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI için tıklayınız[/kirmizitext]

Reyting nedir? Nasıl hesaplanır? Reyting, bir diğer adı izleyici ölçümüdür. İngilizce Audience Measurement ifadesinin Türkçe karşılığıdır. Bir tv yapımının yada tv kanalının o gün içerisinde ne kadar izlendiğini tespit etmeye yarayan bir sistemdir. Öncesinde tespit edilmiş bazı evlere reyting ölçüm cihazı yerleştirilir. Bu evler sosyo-ekonomik özelliklerine göre gruplandırılır. Evlerdeki ölçüm cihazından gelen verilere göre günün reyting oranları hesaplanmış olur.

27 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları(Total-AB-ABC1)