27 Eylül 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları (Meryem&Seven Ne Yapmaz)


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:04
1

27 Eylül 2017 reytinglerinde 5 diziyi izleyecez. Bakalım 27 Eylül izlenme oranlarında hangi dizi zirveyi alacak. İşte 27 Eylül reyting sonuçları, analizleri ve yorumları.

27 Eylül’de ekranlara 5 dizi geliyor. Bu diziler sırası ile Star Tv’de Çember, Kanal D’de Meryem, Fox Tv’de No: 309, Atv’de Seven Ne Yapmaz ve Star Tv’de Türk Malı’dır. Türk Malı final bölümü ile ekranlara veda edecek. Kısaca artık Çarşamba rekabetinin içinde olmayacak.

Şimdi isterseniz çarşamba dizileri hakkında kısa bir analiz yapalım. Türk Malı dizisini bu analiz dışında tutuyorum çünkü artık Çarşamba reytinglerinde olmayacak. Çember dizisi bu hafta sezon açılışını yapıyor. Geçtiğimiz sezon 6 bölüm olarak yayınlandı ve oldukça sevildi. Bakalım bu sezon aynı başarıyı gösterebilecek mi?


Tıkla>Haftalık Reyting Sonuçları<Tıkla


No: 309 geçtiğimiz hafta 3,54 reyting oranı ile 4. sırada kendisine yer bulmuştu. Yeni sezona yeni karakterle başlangıç yapan dizide ayrılıklarda oldu. Hatta bu ayrılıklar sosyal medyada tepkide aldı. 2. haftasında bakalım nasıl bir oran alacak.

Seven Ne Yapmaz 5. bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta Meryem’i zorlayan bir diziydi. 4,41 puan ile 2. sırada yer almıştı. Bakalım bu hafta Meryem’in tahtını alacak mı?

Ve geldik günün şampiyonuna. 27 Eylül 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları nda muhtemel zirvenin sahibi. Meryem dizisi yayınlandığı günden beri ilgi ile takip edilen yapımlar arasında yer aldı. Bu akşam 9. bölüm ile ekranlara gelen Meryem, zirvenin sefasını bakalım ne kadar sürdürecek.

27 Eylül 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimiz güncellenecektir. Haftalık reyting sonuçlarını buradaki haberimizden takip edebilirsiniz.

27 Eylül 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

1 YORUM

Comments are closed.