26 Eylül 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları? Sen Anlat Karadeniz Şaşırtmadı!


Güncelleme: 27 Eylül 2018 : 11:31
0

[pembetext][/pembetext]

26 Eylül 2018 Çarşamba günü 3 dizi ekranlara geliyor. Reyting yarışında karşımıza çıkacak olan diziler; Sen Anlat Karadeniz, Çocuklar Duymasın ve Nefes Nefese’dir. Reyting sonuçlarını etkileyecek olan dizi ise Sen Anlat Karadeniz olacak. Resmi sonuçlar yazımızın devamında.

Hemen geçtiğimiz haftanın sonuçlarına göz atalım. Sen Anlat Karadeniz her üç kategoride de birinciliği almıştı. Onu Kızım dizisi takip etti. Totalde Sen anlat Kardeniz 1. Fatih Portakal 2. Müge anlı 3. Kızım 4. Olurken Nefes Nefese 6. Sırada kendisine yer buldu.

Çocuklar Duymasın ise totalde 7. Sırada yer aldı. Diriliş Ertuğrul henüz başlamamışken Nefes Nefese ve Çocuklar Duymasın’ın bu şekilde bir reyting oranı alması diziler için final rüzgarları estirdi. Nefes Nefese’nin final kararı aldığı kulislere düştü. Çocuklar Duymasın için de aynı şey geçerli.

26 eylül Çarşamba reytingleri sürpriz bir sonuç çıkartmayacak. Sen Anlat Karadeniz yine zirvenin galibi olurken diğer yapımlar ise ya gün değiştirecek ya da final yapmak zorunda kalacaklar. 26 eylül 2018 Çarşamba günü diğer kanallarda hangi yapımlar yer alacak?

Show TV’de Güldür Güldür Show yayınlanacak. Tv8’de ise Kızım dizisinin eski bölümü ekranlara gelecek. Trt1’de Yabancı Sinema Adalet Yolunda isimli film yayınlanacak. Bakalım 26 eylül 2018 Çarşamba reyting sonuçları nasıl bir resmi karşımıza çıkartacak.

26 Eylül 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları