26 Ekim 2017 Perşembe Reyting Sonuçları-Bizim Hikaye Yine Zirvede mi?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:51
0

Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Siyah İnci, Ver Elini Aşk ve Yüz Yüze dizilerinin rekabetini izleyeceğimiz 26 Ekim 2017 perşembe reyting sonuçları ne zaman açıklanacak? Hangi dizi daha çok izlendi? Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlarda olan Yüz Yüze dizisi 2. Bölümü izlendi mi? Zorlu bir günde Bizim Hikaye’nin 1.lik yarışı devam ediyor. Onu her zamanki gibi Kanatsız Kuşlar takip ediyor. Yarışa yeni bir dizi geçtiğimiz hafta dahil oldu. Yüz Yüze dizisi ilginç konusu ile bu yarışta nerede olacak hepsi ve daha fazlası haberimizde. İşt detaylar. 26 Ekim perşembe reyting sonuçları ve analizi.


GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<<Tıkla


Günün dizileri ise şunlar; Bizim hikaye, Kanatsız Kuşlar, Siyah İnci, Ver Elini Aşk ve Yüz Yüze. Sosyal Medya’da Bizim Hikaye’nin açık ara üstünlüğü var. Yine reytinglerde de Bizim Hikaye oldukça iyi durumda. Onu yakından takip eden Kanatsız Kuşlar. Diğer yapımlar pek fazla etkili değiller. İsterseniz Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarına baktığımızda bu daha rahat görülmekte. İşte geçtiğimiz hafta 19 Ekim Perşembe reyting sonuçları.


19 Ekim 2017 Perşembe Reyting Sonuçları ve Analiz-Yüz Yüze mi Bizim Hikaye mi?<<<Tıkla


Siyah İnci diğer 2 yapımdan sonra en çok izlenen dizilerden birisi. ancak 3 ve 4. sırada yer değiştirmekte. Yani çokta istikrarlı bir yükselişi yok. Yeni sonuçlar 27 ekim cuma günü sabah 10:00 da ayınlaancaktır. Resmi sonuçlar yayınlandığında burada eklenecektir. Bizi takipte kalın.

26 Ekim 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Total ilk 20

AB ilk 20

ABC-1 ilk 20