25 Eylül 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları-İsimsizler Tahtı Geri mi Alacak?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:04
1

Yine bir pazartesi günündeyiz. Belki de haftanın en zorlu dizilerinin ekranlara geldiği bir gün. 25 Eylül 2017 Pazartesi reyting sonuçları itibari ile beklide en çok zorlanacağımız bir gün olacak. Bakalım bizleri nasıl bir tablo bekliyor.

Kanallara baktığımızda 25 eylül pazartesi günü 4 dizinin ekranlara geldiğini görüyoruz. Kanal D’de İsimsizler, Fox Tv’de Kayıt Dışı, Atv’de Krıgın Çiçekler ve tabiî ki günün şampiyonu Star’ın göz bebeği Söz dizisi. 25 Eylül 2017 pazartesi reyting sonuçları na geçmeden önce kısaca dizilerin durumlarına bir göz atalım.

İsimsizler 2. Sezona pekte iyi bir başlangıç yapmadı. Oyuncu kadrosunda ve dizinin çekildiği mekanlardaki değişiklik diziye pek yaramadı gibi. Sosyal medyadan yapılan eleştiriler reytinglerde de kendisini göstermiş ki geçtiğimiz hafta 3,26 reyting oranı ile 7 sıradaydı. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Kayıtdışı dizisinin bile altında kalmıştı. bakalım 25 eylül pazartesi reyting sonuçlarında nasıl bir performans gösterecek.

Adı geçmişken hemen Kayıtdışı’na göz atalım. Kayıt Dışı izlenme oranları olarak ilk bölüm itibari ile 3,35 gibi bir puanla giriş yaptı. Tekrarları ile ortalama 1,11 reyting alan Kayıtdışı için bu hafta çok önemli. Eğer sıra dışı bir bölümle ekranlara gelirse izleyici çekebilir. Yoksa işi zor gözüküyor.

Bir zamanların efsane dizisi Kırgın Çiçekler’de ise işler kötü değil ama Söz’e kaptırdığı zirveyi almakta baya bir zorlanacak gibi. Geçtiğimiz hafta 3 puan farkdı var Söz ile arasında. Bakalım bu hafta o farkı azaltıp yarıştan kopmadığını gösterecek mi?


18 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları. İşte Şaşırtan Tablo!


Ve geldik şampiyon dizi Söz. Hakkında pek fazla bir şey söylemeye de gerek yok aslında. Her hafta aksiyon, heyecan ve aşk dolu bölümleriyle izleyicisini mutlu eden bir dizi. Mutlu eden dedim çünkü reyting oranlarında da anlaşılacağı gibi zirveyi bırakmayan bir yapım oldu. Sevenlerinin de desteği ile ve elbette hikayeden ve kurgudan ödün vermediği sürece zirvede kalmaya aday bir yapım. Bakalım 25 eylül 2017 pazartesi reyting sonuçları nasıl bir tabloyu karşımıza çıkaracak. İsterseniz geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarına bir göz atalım. Bakalım tablo nasıl!!


Haftalık Reyting Sonuçları için >>> Tıkla <<<


18 Eylül 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

25 Eylül Pazartesi reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Açıklandığında haberimize girilecektir. Bizi takipte kalın. Günün dizileri ile ilgili yorum ve görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizin favori diziniz hangisi?

25 Eylül Pazartesi reyting sonuçları-TOTAL

Comments are closed.